Moderne hjemmelavet møbler

February 14

Moderne hjemmelavet møbler

Du kan definere "moderne" møbler, bruges begreber som slanke og minimalistiske. Fra udvikling af ægget eller zig-zag stol til et nyere moderne Se--papasan stolen--designere har sat deres kreativitet til opgaven, resulterer i ultrastylish repræsentationer og ofte spacelike kreationer. Faktisk ser det ud, håndværkere i hver generation søge at designe og konstruere møbler, der repræsenterer en ny bølge, er en moderne look, der går på tværs af alle der kommet før. Kræver tænkning ikke blot uden for boksen men første oprettelse af boksen for at udvikle hjemmelavet møbler med et moderne look.

Materialer

Materialerne, der anvendes ofte definere moderne eller moderne møbler. Industrielle materialer såsom polyvinylchlorid (PVC) rør og kobberrør kan danne udgangspunkt for en tabel eller en stol; rundstål kan levere formen for en belysning fastholdelsesanordningen, og lærred kan ombryde en stol for at oprette cocoon siddepladser. Formstøbt plast er et fælles materiale. Læder stropper finde ofte deres vej ind i et design, eller stablede cirkulære trommer kan give overflader og bordplader. Når du opretter moderne møbler, ser til eco-venlige materialer såsom bambus, græsser og genvundet plast til inspiration.

Praktiske

Ud over et minimalistisk design har moderne møbler sine rødder i nyttig overførelse. Det er ægteskabet mellem form og funktion. At skabe moderne møbler, overholde den grundlæggende forudsætning af "less is more" i konstruktion samt udnytte en grundlæggende skelettet tilgang. Der findes ingen dikkedarer og flæser, trim arbejde eller udskæringer; også mangler er skjulte skuffer og passe konstruktion.

Figur

Figuren er en vigtig overvejelse i at designe moderne møbler. Stykker, der er født ud af en solid struktur--en stol modelleret fra sten, en tabel, der oprettes fra en træstamme, en problemfri manifestation, der synes at have morphed fra noget andet--er typisk for denne genre. Et æg karton sofa eller en streng af industrielle lys bære tema i "moderne." Blød "ægget" figurer sameksistere med skarpe kanter og hårde, kolde overflader. Design, der følger konturerne af den menneskelige krop er fælles. Den overordnede balance og "fit" af møblerne er en overvejelse, når du opretter et moderne miljø.

Farve

Farvepalet til den moderne bevægelse er sort, hvid og beige, ofte accent med rød. Disse grundlæggende farve baggrunde nemt fremvise og understrege design af møbler. Et rødt lædersæde eller en sort vinyl bordplade overflade er almindelige i moderne design. Høj glans af metal er at foretrække at oprettede mønster, og selv om nogle tekstur er fundet, er det usandsynligt stof tilføjes som polstring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com