Moderne hus maling farver

November 3

Moderne hjem design bruger rene linjer og bleg eller neutrale farver for at gøre et hjem føler lyst og luftigt. Karakteristik af en moderne hjem omfatter en blanding af form og funktion, geometriske figurer defineret i dristige farver afbalanceret med neutral trim eller pastel væg farver. Udvendige funktioner er ofte forstærket i mørke farver, mens interiør arkitektoniske detaljer står mod pastel vægge. Hvis du vil spare design, tilbyder moderne design en friske, enkle look.

Udvendige hus maling

Uanset om du vælger at male på ydersiden af dit hjem med en moderne farvepalet med coral, bleg gul, lys grå eller hvid med klassiske nuancer, en sofistikeret udvendige øger bremse appel og afspejler det indbydende interiør i dit hjem. Overvej dit hjems naturlige funktioner før du vælger maling farver at sikre farver og materialer er komplementære. Hvis du har en sort tag, smedejernsrækværk eller en sten eller mursten mur, vil en lys farve tilføje balance og understrege din hjem form og struktur. Hvis dit hjem er en enkelt figur med en brun eller lys tag, tilføjer en naturlig maling farve en behagelig kontrast til kreativt design.

Indvendige hus maling

De moderne farver, du vælger for dine vægge er påvirket af møbler og indretning du har til hensigt at bruge i rummet. Neutral væg farver er bedst parret med sort og fed tilbehør eller skulpturel kunst. Pastel mure accentuere udsatte mursten, rør, rækværk og buer, men trim i disse værelser skal præsentere en neutral farve. Ifølge maling kvalitet Institute, honning-lignende nuancer parret med blegt gule eller blegt blå eller shell pink lofter parret med vin eller aubergine-farvede vægge, og khaki parret med hvid og sort er tre favorit farvepaletter, der egner sig til moderne design. Tilføj drama til et værelse med en rustfrit stål belysning fastholdelsesanordningen, der reflekterer lys og tilføjer stoflige kontrast.

Accent farver

Markeringsfarver forbedrer æstetiske i et værelse eller udvendigt med en fed infusion af farve. Male døre, skodder eller rækværk i rød, grøn eller sporty blå til at forhindre et neutralt rum fra følelse for skarp eller sterile. Hvis du er nervøs for at tilføje en levende farve, prøv et par farverige pyntepuder eller en ensfarvet tæppe i et værelse først. Accent vægge eller vægge malet i en anden farve end resten af rummet, der generelt anvendes i lokaler uden arkitektoniske detaljer. Accenter farver er parret med enten neutral eller hvid maling eller en farve tre nuancer lysere end accenten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com