Moderne japanske stilarter af huse

January 10

Moderne japanske stilarter af huse

Japansk moderne arkitektur er en blanding af gamle med den futuristiske. Japan henvender sig til sin alvorlige over crowding problem med nyskabende arkitektur design for sin bolig og kommercielle områder. De tre typografier, pyramide, urban origami og Zen, indarbejde moderne huse, der er på forkant med at skabe funktionelle, praktiske og dybt personlig hjem gamle design stilarter.

Pyramide

Pyramiden er en gammel strukturelle konceptet tilpasset i en ultra moderne og øko-venlige stil. Baseret på de egyptiske pyramider, dets enkle, men robuste 3-sidet design kan modstå jordskælv målt op til 8,0 og vind vindstød over 150 miles. Bevægelige mur partitioner skabe fleksible rum til mange formål. en stue skifter hurtigt til to soveværelser med gæstesenge i væggene. Vinduer er placeret for at lade naturligt lys inde for maksimal lysstyrke. Stilen er energieffektive, da det har ingen anden niveau og par vægge til at blokere luften, så det cirkulerer frit køling og opvarmning af huset. Naturlige luftstrøm og anvendelse af solpaneler til at reducere energiomkostningerne. Pyramidens iboende enkelhed og styrke gør det til en funktionel og praktisk hjem design.

Urban Origami

Origami design udnytter forme hus design med geometriske vinkler til at passe en lille parti. Det understreger rene linjer med ingen udvendige detaljer som trim eller baldakiner. De præcise vindue placeringer gør mest brug af naturligt lys. Design's styrke stammer fra sine folder, der giver huset sin strukturelle form. Origami's innovative vinkler tilføje højden til en anden sal. Interiør, med en åben andet niveau, ekkoer begrebet strømline langs med indbygget hylder og sammenklappelige partitioner til at få mest brug fra rummet. En carport er integreret under den nederste vinkel på huset. Vægt på minimal arealanvendelse gør byerne origami et glimrende valg for Japans galede byer.

Zen

Smil, ånde og gå er langsomt en vigtig del af Zen hjem design. Ordet Zen betyder meditation og rolig. Dens design er baseret på balance mellem natur og menneske, der understreger harmoni med alle elementer. En moderne Zen house består af to separate områder med et par små soveværelser på første eller anden sal, der forener i en levende og beboelig plads. Den tunge brug af glas for naturligt lys og fritlagte træbjælker styrke dette koncept ved at bringe naturen inde. A vand retten, indendørs eller udenfor, bevarer ro mens inspirerende kreativitet. Interiør forblive simpel med hvid eller off-white-farvede vægge og lofter, træ eller unstained betongulve og forsænket belysning, da naturligt lys er at foretrække. Zen hjem er en stærkt personlig stil, der går ud over et sted at bo.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com