Moderne køkken Design Idéer

October 13

Moderne køkken Design Idéer

Slanke apparater, nem pleje kabinet, rene overskueligt linjer, sømløse finish og rigeligt, kunstfærdig belysning til at skabe en indbydende køkken, der er funktionel, indbydende og afspejler boligejers personlighed og moderne smag. Når du remodel et køkken, under det skinnende rustfri stål, spor belysning og reflekterende glas fliser, er det køkken arbejde trekanten, der danner grundlag for en funktionel og moderne køkken design.

Design Fundamentals

Køkkenet er karakteriseret ved tre arbejdsområder. Vask, garbage bortskaffelse, trash compacter og opvaskemaskine udgør rengøring og pre madlavning området. Cook top og ovn eller vifte plus mikrobølgeovn eller konvektion ovn er madlavning området. Køleskabet er det kolde lagerområde. Denne zone bliver mest mund trafik i køkkenet. En effektiv design holder afstanden mellem større apparater mellem tre fødder og syv fødder. Hele trekanten, når alle tre sider er tilføjet sammen, bør lige 12 fod eller mere.

U Design

For effektiv køkken plantegninger slår intet U design. Fordi det ender i en semi-cirkel, det forbyder køkkenet bliver en færdselsåre og holder mund trafik fra opskæring på tværs af trekanten arbejde. Tre vægge bliver tilgængelige for tællere og lagerplads. Med en U formet køkken af mindst otte kvadratfod, kan du have tilstrækkelig bearbejdning rummet i køkken center. Hvis køkkenet bliver for stor, kan kanten af trekanten arbejde overstiger minimum 12 fod af flere fødder. Hvis trekanten vokser til at omfatte 22 fod eller mere, kan du gå mange ekstra trin. Med et stort U formet køkken, overveje at flytte elementer tættere til hinanden. Tilføjelse af en ø kan også forkorte din walking afstande.

L Design

I en L-formet køkken design, skærer to vægge til at danne en vinkel. En trekant danner naturligt. Arbejde kan flyde mellem køleskab, vask og madlavning området godt så længe aktivitet er centreret nær hjørnet. For en remodel projekt er det vigtigt at vide at L køkkenet ikke kræver så meget plads som U formet køkken og kan rival U for effektivitet. L er også en nem layout til at remodel når du skal ombygge uden at udvide din firkantede optagelser. Såfremt der er plads nok, kan tilføje en ø forbedre en L-formet køkken. Øen kan også hjælpe definere adgangsveje og fungere som en skillevæg.

Kabyssen Design

Ideelt, folk kan undgå kolliderede med hinanden, som de arbejder sammen i trekanten. Hvis køkkenet er formet som et smalt rektangel, kaldet en spalte eller korridor køkken, er et kompromis at placere køleskabet på den samme væg som vasken og rækkevidde på den modsatte væg. Hvis det overhovedet er muligt for effektivitet, ville midtergangen mellem bordplader på siderne af køkkenet være mellem fire og seks fødder.

Ø eller halvø tilføjelse

Hvis den indvendige køkken plads eller midtergangen er mindst 10 fod kvadrat, kan placere enten kombinationen af vask og opvaskemaskine eller en cook top på en ø øge effektiviteten. Udvide counter top som en spisestue overflade øger bearbejdelighed. Hvis pladsen er mere begrænset, kan det være muligt at tilføje hjul vogn eller en halvø i stedet for en ø.

En halvø er især velegnet til en L-form køkken med begrænset vægplads men masser af gulvplads. En halvø kan huse et apparat for at reducere størrelsen af trekanten arbejde. Det kan ændre trafikken i foden og skaleres til at passe forskellige grundplaner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com