Moderne loft behandlinger

May 25

Moderne loft behandlinger

Mange enkeltpersoner ikke give deres lofter meget opmærksomhed, når det kommer til udsmykning eller remodellering et indendørs rum, og i stedet favoriserer gulve og vægge. Ifølge indretningsarkitekt Patricia Gray, behandling af din lofter er imidlertid utroligt vigtigt og kan hjælpe med at tilføje en helt ny dimension til et værelse. Hvis du forsøger at skabe en moderne eller moderne stil, er der flere specifikke loft behandlingsmuligheder du kan bruge.

Faldt lofter

Faldt lofter, også kendt som suspenderet og falske lofter, er sekundær paneler eller strukturer, som hang nedenfor vigtigste lofter. For eksempel, ifølge Patricia Gray, nogle designere bruger paneler af varierende størrelser og figurer, og suspendere dem i forskellige højder. Dette tilføjer yderligere lag af dybde til rummet, og producerer en forkant---næsten futuristiske---stil. Alternativt kan du bruge symmetrisk formede paneler, hang i ensartede højder, for at skabe et mere konservativt look (egnet til en moderne kontorbygning). Ifølge loft hjælpe er metal paneler---i modsætning til træplader---en mere holdbare valg for moderne faldt lofter.

Glas klud

Glas klud er en tekstil består af vævet glas fibre. Det kommer i række forskellige farver, og giver lofter en tredimensionel, tekstureret kvalitet, som standard maling og tapet ikke kan opnå. Ifølge loft hjælpe, ved hjælp af plader af stoffet på din lofter---enten direkte eller på faldt loftspaneler---er den nye alder metode til at skabe moderne lofter og moderne atmosfære. Fabrikanter indarbejder også glas klud i akustisk loft systemer. Mens en mineraluld gør det meste af lyd-absorberende, omfatter glas klud dekorative ydre, som er, hvad du ser.

Faux Finish

En faux (falsk) finish er en behandling, der efterligner et bestemt materiale. For eksempel, vil maleri mursten på en flad konkrete overflade skabe en faux mursten finish. En moderne faux-finish look, prøve behandling af dit loft med en metallisk maling, der indeholder små flager af metal, eller en pearlescent maling, der indeholder små bidder af glas. Mens førstnævnte vil give dit loft en glans, som om det er lavet af metal, vil sidstnævnte skabe en flimrende, glas-lignende finish.

Tudor stil

Tudor stil af arkitektur går tilbage til slutningen af 1400-tallet, og er kendetegnet ved sin brug af vinkelrette linjer og udsmykkede udsmykning. På trods af sin alder, ifølge Patricia Gray, fungerer Tudor stil loft godt i moderne omgivelser. Loft behandlingen har en række hævet linjer af forme, som danner gentagne geometriske figurer og mønstre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com