Moderne maling teknikker

September 12

Moderne maling teknikker

Brug den rigtige maling teknik vil bringe nyt liv til en ellers uinteressant eller kedelig-farvet væg eller værelse. Nemt lært og mestrede med lidt øvelse, har ordentlig maleteknikker mulighed for at oprette en mur, der skiller sig ud, gør en subtil indtryk eller helt forvandler udseendet af ethvert rum. Kreativitet og fantasi af den enkelte maler er de eneste begrænsninger ved brug af moderne maling teknikker. Om de involverer simple teksturer, en nem svamp effekt eller mere komplicerede patina-effekten, vil brugen af moderne maling teknikker omdanne ethvert rum.

Tilføje tekstur

Tilføje nogle tekstur til en almindelig væg vil producere en randomiseret mønster af mindre teksturer, giver muren en samlet ensartet look. Dække alle overflader ikke malet. Materialer skal du har Spackle sammensatte, maleruller, tyndet drywall mudder, maleri bakke og maling. Forberede væg eller overflade ved at udfylde eventuelle huller, mangler eller revner. Tilføje en primer for at sikre tekstur sammensat vil holde ordentligt. Når primeren tørrer, tilføje tyndet drywall mudderet på overfladen med maling roller. Øve på en separat overflade vil hjælpe med at udvikle den finesse, der er nødvendig for at producere en selv tekstur over hele overfladen. Efter tekstur sammensat tørrer, simpelthen male med en ønskede farve. Texturering er en perfekt teknik for at skjule mindre overflade defekter.

Tavle maling

Male en tavle på væggen eller gøre en hel væg i en tavle med tavle maling. Materialer omfatter blå maler tape, pensler, maling rulle, overflade primer og tavle maling. Hvis du vil oprette individuelle tavler, simpelthen tape off det ønskede område, tilføje to frakker overflade primer og lad overfladen tørre. Dernæst bruge en pensel eller rulle til at anvende to frakker af tavle maling, at lade hvert lag tørre inden du fortsætter. Endelig, bruge en skarp X-Acto kniv eller en barbermaskine til forsigtigt score tavle maling langs kanten af linjen bånd. Dette vil sikre et rent og lige kant, når du fjerner tape. Hvis du dækker en hel væg, skal du bruge den samme teknik. Tavle maling er en god idé til et barns værelse.

Patina

Materialer til denne moderne maling teknik omfatter en aflang ujævnhederne pensel, en runde ruder pensel, en tyk rektangulære børste med squared-off børster, en lille fin pensel, olie-baseret farve maling, to tonet olie-baserede glasurer og flere ruller af ostelærred. Tint glasurer en nuance mørkere og en nuance lysere end grundfarven. At skabe denne effekt, male væggen med en grundfarve og lad det tørre. Ved hjælp af en løs "X" mønster, anvende lysere glasur med en rund børste, derefter anvende mørkere glasur på samme måde, udfylde steder efterladt af den første glasur. Dernæst gælde enten glasur med ujævnhederne børste ved hjælp af en aflytning og vride bevægelse. Løst blanding pensel markerer hvor det er nødvendigt. Endelig, bruge en 4-mund del af sammenkrøllet ostelærred til duppes den våde overflade. Når del af ostelærred bliver mættet, kassere den. Brug en fin, tør børste til at fjer hårde kanter og områder af stor kontrast. Det er tilrådeligt at arbejde 5-fods sektioner for at holde malingen tørrer også hurtigt.

Svamp effekt

Tilføje en følelse af dybde til en almindelig væg med denne moderne maling teknik. Materialer skal du medtage en grundfarve maling, en vask eller glasur lignende i tone, en maling rulle og en havet svamp. Begynder ved hjælp af paint roller til at dække hele rummet med grundfarven. Efter den grundmaling tørrer, tilføje vask eller glasur over grundfarven ved hjælp af afdæmpet havet svamp. Opnå en lignende effekt, når du anvender en ensartet glasur på toppen af grundfarven, derefter fjerne nogle af farven med havet svamp. Anvende en lysere farve over en lidt mørkere farver skaber dybde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com