Moderne & moderne hjem Decor

July 29

Godt design er kendetegnende for virkelig moderne og moderne møbler. Linjerne er ren, udseendet er elegant men enkel og brikkerne er yderst funktionel. Fordi hovedvægten i moderne indretning er renheden af design, kritiserer nogle det, kalder det kolde og barske. Men med den rigtige accenter og farver, kan det være slående og dramatiske.

Eames stol

Denne stol er så berømt, det er udstillet i den permanente samling i New York Museum of Modern Art. Anses for klassisk modernisme, er designet 50 år gammel. Behagelig og smuk, det kombinerer teknologi og hånd-håndværk. Træ i hver originale Eames stol blev skåret fra en enkelt log og lagt i rækkefølge, så kornet vil matche perfekt. Blød, smidig, 100-procent læder polstring tilføjer til hvad Charles Eames kaldet "et særligt tilflugtssted fra stammer af moderne levende." Dette er et moderne udseende møbel kendt for sin komfort.

Resten nem

Det slanke, moderne udseende af denne værelsessuite udtrykker, hvad der er vigtigt i moderne indretning: flydende linjer, fine træ og læder, og moderne farver af mørk chokolade og sienna. De forsænkede trækker på dressers holde renheden af kurver og linjer uforstyrret. Selv sengelamper tilføje design enkelhed.

Lever moderne

Hvis du ønsker at gøre stuen mere moderne, er chancerne du bliver nødt til at tage væk, ikke tilføje. Moderne indretning er kendt for sin minimalisme. Mindre er mere. Meget få, hvis nogen objekter findes på borde, og kun dem med en ekstra arkitektoniske føler. Tage alle pyntepuder også. Billeder bør udformes uden dikkedarer i simple træ eller metal. Når du har reduceret værelse så meget som muligt til kun det, som er funktionelle, kan du tilføje en overraskelse. Find en slående element, der giver hele rummet energi og holder det fra leder koldt. Hvad med en levende rød område tæppe, med en overdimensioneret men dæmpede mønster?

Showcase-værelse

Hvis du starter fra bunden og opbygning af et moderne look med alle nye møbler, kan du opnå en ren, geometrisk enkelhed, som vil have stor indvirkning. Faktisk kan det være så attraktive, vil du ikke ønsker folk i det at forstyrre design. Der er en ulempe af moderne minimalisme. Hvis du ikke er forsigtig, vil du have et værelse, der er vidunderligt at se på, men ikke indbydende at være i.

Fremhæv det

Moderne indretning er magert og reservedele, er der muligheder for blændende tilbehør, accenter og side møbler. Forestil dig f.eks., tre perfekt cirkel spejle overlappende over forsænket kaminen; en rød marmor skulptur, der tilsyneladende ønsker at tage flugten; en blank sort klædeskab med ingen synlige knapper, der åbner ved berøring; eller bogreoler du ikke kan se stablet med identisk mellemstore bøger. Hemmeligheden er ikke at give efter for at ønske at over dekorere. Et element kan være kraftfuld, to kan være interessant og mere end det returnerer rummet til den rod, du forsøgte at fjerne i første omgang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com