Moderne sengetøj ideer

July 23

Moderne sengetøj ideer

Moderne sengetøj er meget populært og er let tilgængelige i mange butikker, men nogle mennesker er ikke sikker på hvordan man kan afgøre, om sengetøj stil de ønsker er virkelig moderne. Moderne indretning er defineret af chik enkelhed og rene linjer, og har til formål at afspejle en frisk, slanke look. Når du vælger moderne sengetøj, holde disse ting i tankerne, tekstur, farve og mønster.

Tekstur

De fleste af tekstur i dit sengetøj bør være glat, men du kan tilføje visuelle interesse for dit moderne sengetøj ved at blande i teksturer. For eksempel kan du parre en dekorativ uld pude med bomuld ark eller en økologisk slubbed stof dyne med ribbede ark. De teksturer, du ønsker at undgå er snørebånd, kammuslinger, flæser og frynser. Disse teksturer vil se ud af sted når anvendes til moderne sengetøj.

Farve

Neutrale farver som sort, hvid og grå, udstansede med lyse farver er almindelige i moderne sengetøj. For eksempel kan du vælge en sengetøj sæt, der har grå, hvid og cherry røde eller sorte, hvide og lyse gul. Idéen er at sikre, at uanset hvilken farver er i dit sengetøj er en parring af en overvejende neutral palet med et strejf af lyse farve.

En anden populær moderne sengetøj farvekombination er Mokka, tan og turkis. Dette farveskema er blevet populær i andre typer af indretning samt Boligindretning og event design. For en feminin spin, så prøv Mokka, elfenben og pink.

Design mønster

Du skal vælge et mønster, der er rene linjer. Du kan vælge flere stilarter at mikse og matche til dit sengetøj, som at sætte en firkantet design med solide og stribede puder, men en ren design er afgørende for din seng for at være moderne. Blomster er ude af spørgsmålet, som lille, gentaget motiver.

Abstrakte figurer, geometriske figurer, cirkler og prikker og striber er alle eksempler på rent, moderne designmønstre. Hvis du vil, kan du bare holde fast i faste stoffer. Enkelhed er kendetegnende for moderne design.

Puder og Bedskirts

Undgå puder, har blonde kanter eller frynser og noget med en patchwork design eller blomstermotiv. Disse elementer er ikke udtryk for en moderne soveværelse og er ikke velegnet til denne indretning.

Hvis du bruger en bedskirt, Sørg for kanterne er lige og glat, ikke pjusket eller flosset. Princippet her er at holde med udseendet af rene linjer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com