Moderne sommerhus udsmykning

August 3

Moderne sommerhus udsmykning

Sommerhus stil udsmykning har et konsekvent design grundlæggende--at skabe en afslappet og uformel hjem miljø. Det grundlæggende design gælder også i udsmykning et sommerhus i en moderne stil. Hvad adskiller en "moderne" cottage er hvordan du konvergerer og tilpasse traditionelle sommerhus stilarter med hvad der er nyt og "moderne." Du kan stadig vælge fransk, toscanske, svenske, rustik, shabby chic, rustikke eller retro som dit design æstetiske og samlende tema, så giv det et twist ved at indarbejde moderne valg med hensyn til møbler, maling farver, illustrationer, belysning og accent stykker.

Instruktioner

•Tag oversigt over elementer, du vil holde for at forankre din designstil, såsom shabby chic eller land. For eksempel, hvis dit sommerhus har arvestykke møbler fra din familie, som du ønsker at holde, indarbejde nye accent stykker til et moderne look. Sæt en ny tin lampe på toppen af en turn-of-the-århundrede kommode. Erstat dæmpet, needlepoint puder med lyse og farverige puder. Erstatte blondegardiner med tynde eller linned gardiner. Bruge moderne gardinstænger og ringe i stedet for gammeldags vindue behandlinger og hardware.

•Paint sommerhus i farver, der vil give det en moderne look, som lysere versioner af klassiske sommerhus farver. Ældre cottages er typisk malet i afdæmpede farver eller pasteller, eller i den traditionelle engelske og franske land kombinationer af blå og hvid eller blå og gul. Moderne hytter er lettere, lysere og farvevalg er bredere.

•Brug hvidt til tilføjer lys og opretter en kulisse for farve. Male dine vægge hvide og indføre levende, citrus farver af lime-grøn, citron-gule og orange eller en lyse palet af fuchsia og turkis til puder, tallerkner og dekorative accenter. Som et alternativ til hvid, skal du bruge cremet, neutrale nuancer af beige og grå væg farver.

•Revise træværket slutter. Male fodpaneler, døre og gulve i mørke farver for en moderne og neutralt look. Mørke farver også give sommerhuset et urban flair og fungerer godt med grå-tonede inventar, rustfrit stål køkkenapparater, tin vandhaner, inventar og dørhåndtag og værelser med lædermøbler eller moderne mikro-stof møbler i jord-tone farver.

•Incorporate medier og teknologi. Cottage værelser er generelt små, så genbruge vægplads og bruge loft rum. For eksempel, montere et fladskærms tv på bagsiden af et soveværelse dør. Tilføje kroge på spær og synlige bjælker i køkkenet til at hænge gryder og pander.

•Udskift guld filigran billedrammer med grundlæggende, flad rammer. Brug bred måtter til center fotografier og illustrationer. Gå rammeløse helt, når det kommer til oliemalerier og blot vise dem som de er.

•Brug miljøvenlig og naturlig gulvbelægning. Hvis hytten ikke har brugbar trægulve, som du kan male eller bejdse, konvertere til moderne og miljøvenlig gulvbelægning materialer såsom bambus eller Natursten fliser. Bruge asfaltudlæggere til at oprette afslappende udendørs gårdhave rum, og fremlaegge traditionelle Adirondack stole og lille bistro tabeller. Gøre en vej, der fører til din dør med genanvendt mursten eller flise.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com