Moderne soveværelse idéer for teenagere

November 3

Moderne soveværelse idéer for teenagere

Mere end bare et sted at sove og opbevare tøj, er en teenager soveværelse et fristed, et sted at hænge ud med venner, en lektier hule, en art studio, et computerrum og et sted at kalde sin egen. Design og dekorationer i en teen soveværelse bør give udtryk for de ting hun elsker og den unikke person, hun er.

Loft Den

En god møbler konfiguration for teenagere, der har brug for en computer på værelset omfatter en lofted seng (ligesom en køje seng med kun den øverste køje), hvilket skaber en den-lignende rum under den lofted seng perfekt til en computer skrivebord og ergonomisk stol. Visuelt afmærke den med et område tæppe. Overveje at hænge en beaded gardin, mønstrede sarong eller andre barriere fra sengen for at gøre rummet føler sig endnu mere privat. Forældre bør overveje, om de er behagelige at have computeren afskærmet fra visningen.

Levende vægge

En nem og forholdsvis billig måde at tilpasse en teen soveværelse indebærer male væggene en lys, begunstiget farve, orange, limegrøn, electric blue eller lemonade gul. Hvis du er på vagt over for arbejdet med malerarbejde en farverige værelse til en sælge-venlige hvide eller neutral nuance, vælg derefter den ene væg til at pryde med lyse farve. Alternativt kunne du også bedeck en væg i zebra striber, giraf steder eller en tapet vægmaleri.

Fotocollage

Selv en teenager, der hævder at besidde ingen kunstneriske talent kan samle en fotocollage. Bare samle en stak af fotos eller magasin billeder forenet af en fælles farveskema (som sort og hvid, blå-tonet, eller garishly lyse) eller emne, vælge en plet på væggen og begynde at hænge dem ved hjælp af klæbrige plakat putty. Start langs den ene væg. Overlap kanterne, således at ingen mur viser gennem. Dække så meget af væggen (eller rummet) som tid, materialer, hældning og forældretilladelse tillader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com