Moderne tapet ideer

July 10

Moderne tapet ideer

Moderne tapet har bevæget sig væk fra traditionelle, gentagne mønstre fra fortiden. Dagens wallpaper indstillinger tillade dig at fremsætte en personlig bemærkning. Selv metoderne til hængende tapet er kommet fuld cirkel, ofte gør det mere attraktivt for DIY publikum end maling. Overraskende, købe moderne tapet ikke vil dræne din bankkonto enten--denne nye tendens har medført store tapet producenter til at genoverveje deres holdning. Ifølge "Tapet i dekoration" forfatter Jane Gordon Clark er tapet, som oprindelig var sjældne eller dyre, nu en mulighed for alle.

Vægmaleri tapet

Tapet murals gøre en fed redegørelse ved at tilføje en moderne spin til den traditionelle vægmaleri. Din egen fotografiske billeder kan nu dækker hele vægge eller værelser--visse tapet producenter acceptere .jpg eller .pdf filer og print tilpasset ruller af tapet fra dem. Oprette en panoramaudsigt over landskabet visning ved hjælp af dine egne billeder af den store udendørs til at dække alle væggene i et rum, og selv dække døre på værelset, også, hvis du vil oprette en "sømløse" føler. Tillad teenagere til at oprette deres egen collage-stil tapet ved hjælp af en samling af forskellige billeder, billeder og tegninger til at hjælpe dem med at tilpasse deres soveværelser.

Rippet-papir metode

Bryde med traditionelle hængende metoder for at anvende tapet i lige strimler. Rippe papiret i skiftevis mellemstore, fri-form stykker i stedet og derefter anvende den på væggen i tilfældige mønstre. Tilføje områder af un-iturevet papir til at tilføje lidt kontrast og visuel interesse. Metoden rippede papir er meget hurtigere end den traditionelle udbringningsmåde og skjuler fejl. Hvis du renovering af et rum med vægge, der har problemområder, er denne teknik den perfekte camouflage. Ifølge tapet stylist Norinne DeGal, ejer af valnød tapet & Trim, er "den gang-passe udsmykning materiale omdannet til værktøjet ultimative moderne makeover".

Tapet paneler

Oprette paneler til at hænge på væggen, fremvisning af tapet, selv som du ville et maleri. Gøre store paneler, der vise hele mønsteret eller "Gentag." Symmetri er ikke nødvendig; panelerne skal ikke matche præcis i bredde eller længde. For stabilitet, bør panelerne har en stiv opbakning, såsom et bord eller skum kerne. Paneler kan omarrangeres eller fjernes hurtigt og nemt---de kan også genbruges.

Hængende tapet

Hængende tapet er en hilsen til østlige indretning. Denne enkle asiatisk-inspirerede look kræver kun den øverste kant af tapet at tillægge en væg--Tillad papir til at hænge frit ned til gulvet. Nogle tapet stylister tillade den resterende roll faktisk hvile på gulvet. Denne enkle look fungerer bedst med en almindelig væg som baggrund. Én eller to ruller papir er tilstrækkelig--bruge en rulle pr. væg, eller måske placere to ruller på en væg, en til hver side af en pejs eller storskærms-TV. Redecorating er let; bare Fjern papiret langs toppen og spare papir til senere brug.

Accent vægge

Vælg en væg i et rum at bruge som en "accent væggen." Male andre væggene en farve, der koordinerer eller står i kontrast til din tapet. Dette look gør en fed moderne erklæring uden at overtage hele rummet. Hvis dit budget er begrænset, er dette den perfekte metode til at ændre udseendet af et værelse, da du kun nødt til at købe nok tapet for at dække en del af det.

Tapet overføringsbilleder

For at tilføje et lille kick til dit værelse, kan bruge væg decals. Decals kommer i mange former, størrelser og farver. Brug en stor blomst decal til at accent en enkelt væg eller flere blomster til at dekorere et større område. Decals overholde væg med statisk elektricitet i stedet for lim og er genanvendelig---de ikke efterlade rester. Tapet decals er en billig måde at tilføje en moderne look til dit eksisterende tapet eller værelse.

.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com