Moderne udendørs privatliv ideer

July 18

Moderne udendørs privatliv ideer

Privatlivets fred er en vigtig komponent i landskabspleje en have for mange boligejere. Æstetik af et hjem kan kræve, at privatlivets fred være naturligt skabt eller menneskeskabte. En privatliv hegn kan ikke koordinere med indretningen af boligens græsplæne, en hemmelig raster kunne hindrer lys fra flyder frit.

Udendørs skærm

En udendørs skærm kan skabe en overflod af privatlivets fred, alt imens forbedre atmosfæren af din udendørs rum. En skærm bortfiltrerer direkte sol, efterlader en behagelig skraverede område for din terrasse eller plæne. Mange nuancer er behandlet med ultraviolet (UV) beskyttelse for at forhindre falmning og kan nemt vaskes. En udendørs skærm vil skabe det ideelle beløb af privatlivets fred til at forhindre, at visningen af udenforstående.

Hække

Bruge naturen til beskyttelse af personlige oplysninger ved at plante stedsegrønne buske langs omkredsen af din værftet. Tre til fem fod hegn er let at vedligeholde og levere en overflod af privatlivets fred for boligejer. Hvis du vil have lidt farve blandet, kigge efter blomstrende buske. Disse buske kan ikke holde blomsterne i vinteren men vil blomstre i løbet af foråret.

Træ privatliv hegnet

Træ privatliv hegn er de mest almindelige former for beskyttelse af personlige oplysninger for ens værftet. En privatliv hegn tager lidt at ingen vedligeholdelse, hvis det er plettet når installeret. Disse hegn kan omfatte gates og flere steder langs grænsen, hvilket giver nem adgang til baghaven. Hegnet forhindrer også, at udenforstående at se ind i dit private rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com