Moderne udsmykning ideer til lille badeværelse

February 26

Moderne udsmykning ideer til lille badeværelse

En af de unikke kendetegn ved udsmykning et badeværelse er dens størrelse ikke påvirker de centrale elementer i sin redesign. Et lille badeværelse kan fremvise den mest udsøgte badeværelse funktioner, hvilket gør dens størrelse irrelevant at de føler, at dets indretning skaber. Når det kommer til at dekorere en lille badeværelse, indarbejde de funktioner, du kan lide mest; arbejde med de inventar, der fanger dit øje og fylder væggene med farver, som du kan nyde at se på hver dag.

Moderne farver

Ingen af designelementer i et lille badeværelse har til at dominere over de andre. Vælg en satin finish over en halvblank i at vælge farven, således at den valgte farve dæmpes lidt og rummet ikke føler for generisk.

Den bedste farvevalg til badeværelset er virkelig subjektive; gå med lysere toner at gøre badeværelset føler mere ekspansiv, eller Vælg dybere farver for at skabe en hyggelig og varm stemning i det lille badeværelse rum. Da rummet er allerede små, arbejde med dets størrelse at gøre rummet føler sig tro mod sin størrelse.

Udfylde væggene med den valgte farve. Mens farven vil dominere væggene, er badeværelset lille nok til at ikke føle sig som en plads overvældet af farve. Trim dør-, vindues- og baseboard molding med en lys neutral tone mørkere farver eller en mørk neutral tone for lys-farvede vægge. Maling kontrast skaber visuel interesse i det lille badeværelse.

Kampprogram

Modernisere dit badeværelse ved at opdatere dens inventar. Selv skiftende ud vasken og toilet umiddelbart forvandler pladsen, men du behøver ikke at erstatte disse, hvis du ændrer ud køkkenvask vandhane og toilet håndtag. Faktisk har bliver karakter af en ældre håndvask og toilet accent med moderne inventar en vellykket blanding af gammelt og nyt. Køb høj kvalitet badeværelse inventar, herunder vandhane, lys skifte plade, belysning, håndklæde stang og toiletpapir holder. Disse tilføjelser vil øjeblikkeligt modernisere det lille badeværelse.

Glas fliser

Hvis dit badeværelse opdatering omfatter udskiftning af fliser på væggene, skifte til glas fliser i sin redesign. Det gennemskinnelige glitre glas fliser afspejler naturlige og kunstige lys og vil gøre det lille badeværelse føle elegant og indbydende.

Tilbehør

Koordinere tilbehør kan fuldføre den moderne udsmykning af din lille badeværelse. En minimalistisk tilgang er nøglen til et lille badeværelse. Med en elegant område tæppe, koordinere håndklæder, en sæbeskål, der matcher de badeværelse inventar og et par valg toiletartikler, vil den moderne opdatering af badeværelset være komplet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com