Modernistiske sofaborde fra 1950erne

March 22

Modernistiske sofaborde fra 1950erne

Hvis du tørster bløde linjer og funktionelle skønhed for din næste sofabord, har du modernistiske stil. I 1950 ' erne mødte form virkeligt funktion som naturlige og menneskeskabte materialer kom sammen i slående sofabord design. Med ægte midten af århundredet moderne sofaborde stadig er tilgængelig er der ingen grund til at nøjes med mindre. Når de overvejer valg, kigge efter designfunktioner, der vil komfortabelt blander sig med resten af dit værelse.

Tabellen Delaktivitet

En af de mest almindelige stilarter i stuen tabeller i 1950 ' erne var tabellen skridt, der udstillet to rektangulære metodetrin eller niveauer. I et sofabord af dette design optrådt skridt nogle gange på ene ende eller nogle gange begge. Benene var smal, tilspidset og skrå udad fra de nederste etager. Trin tabeller blev fremstillet ved hjælp af en bred vifte af materialer fra hårdttræ til laminater.

Dansk moderne

Både runde og firkantede sofaborde blev foretaget i danske moderne stil. De mest almindelige træsorter brugt var teak og valnød. Dansk moderne sofaborde havde glatte toppe og lige, tilspidsede ben. Den rektangulære design havde afrundede hjørner. Der var ingen forklæde eller nedadgående stykke træ strækker sig fra toppen af bordet, men en høj hylde en fælles funktion. Et usædvanligt design i denne stil featured en roterende top.

Boomerang og nyre bønne borde

Curvy nyre-bønne figurer og mere kantet boomerang form var populære konfigurationer for sofabord toppe i 1950 ' erne. Plast og laminater tillod dem at være gjort i de mest populære farver i årtiet, som turkis eller rød. Ben blev ofte metal. Et glas top var undertiden kombineret med en farve top under den. Nogle tabeller i disse figurer blev bygget af fine løvtræ med tilspidsede træ ben.

Reol eller magasin sofabord

Mange designs af rektangulære kaffe tabeller blev bygget, der kunne holde bøger, magasiner og andre materialer. Deres toppe havde udseende af en kort reol eller bogreoler, med eller uden partitioner. Mange havde skydedøre på den ene eller begge af de lange sider af bordet. I denne kategori, har mange hårdttræ tabeller med en metal ramme eller træ ben udholdt gennem årene; ikke var mindre robuste materialer som stand til at modstå den daglige funktion af dette design.

Tabeller med lameller eller usædvanlige toppe

Sofaborde med smalle lameller i valnød eller teak danner toppen af tabellen også fungerede som bænke. Sådanne tabeller blev udformet i flere længder. En bemærkelsesværdig design udvidet fra begge ender. Ben blev lige og rektangulære i form. Nogle tabel designere eksperimenterede med at skabe toppe i materialer ikke tidligere udnyttet i fine møbler. Masonit er en af de materialer, der kunne bruges til at oprette en grafisk erklæring når indlagt på et træ sofabord top i fed kontrasterende dele af sort og hvid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com