Modstandsdygtige gulve ideer

December 22

Modstandsdygtige gulve ideer

Modstandsdygtige gulve er resistente over for pletter, vand og kemikalier. Det er designet til at være slidstærke og behagelige at gå på. Modstandsdygtige gulve kommer i forskellige former, lige fra overkommelige udendørs sorter til et dyrt indendørs udvalg, der går godt i en formel eller semi-formelle opholdsstue. Modstandsdygtige gulve er typisk behandlet med et lag af voks at gøre dem lettere at rense og forbedre deres modstand mod vand indtrængen.

Badeværelse modstandsdygtige gulve

Et badeværelse er et område af høj-mund trafik, våde fødder og beskidte sko, en lejlighedsvis balje eller vask overløb, og fejladresserede postevand eller brusebad spray. Modstandsdygtige gulve er et ideelt valg til badeværelser, som de kan modstå misbrug samtidig bevare deres form. Vinyl modstandsdygtige gulve i badeværelser er tilgængelige i forskellige farver, mønstre og stilarter. En af de mest populære Badeværelse Gulvbelægning stilarter er faux-sten vinylgulve. Det giver udseendet af sten mens tilsløre fodspor og støv. Imiteret træ vinylgulve indgyde en badeværelse med varme. Striber (fed og bløde), sommerblomster eller dækkende farver (denim, salvie, Aztec, azure, pistacie, pulver pink og jade) er mønstre og farver findes ofte i badeværelse gulvbelægning.

Soveværelse modstandsdygtige gulve

Robust soveværelse gulve er designet til at udholde medium til høj-mund trafik samtidig opretholde en behagelig føler. Børnevitaminer soveværelser er modtagelige for pletter, spild og grovfoder. Modstandsdygtige gulve anvendes i børns værelser kan være allergi bevis, let at rengøre og sikker til at spille på. Gummi modstandsdygtige gulve er holdbar og sikker og et ideelt valg for en aktiv børneværelse. Andre fordele af et gummi gulv omfatter slip og pletten modstand, allergivenlige og antimikrobielle egenskaber, et chok absorberende overflade og nem rengøring. Linoleum gulve er populært bruges i børns værelser til deres scratch resistens og holdbarhed. De er resistente over for bakteriel, svampe og mug vækst. Polstrede vinyl plader er et andet populært valg til et børneværelse.

Havestue gulv

Vinyl ark gulve er den mest praktiske modstandsdygtige gulve idé til en havestue. Vinylgulve har færre søm end andre typer af modstandsdygtige gulve materialer, gør det en nyttig valg for verandaer og andre utility områder. Vinylgulve er typisk tilgængelige i 12 fod bred ruller, gøre deres installation i mindre sunrooms næsten problemfri. Sheet vinyl er af to typer - fuld-spredning og perimeter-bond sheet vinyl. Fuld-spredning vinylgulve har en filt opbakning og kræver et klæbemiddel til at være limet på plads. Sin installation kan være tidskrævende og kræver en præcis hånd til at sikre en fejlfri underlag. Perimeter-bond vinyl er limet til gulvet på kanterne. Det er installeret relativt hurtigt, men er tilbøjelig til at kommer løs i høj-mund trafik verandaer. Vinylgulve er tilgængelige som solid vinyl og rotationsdybtryk designet vinyl plader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com