Modulopbygget hjem stilarter

May 26

Modulopbygget hjem stilarter

Ifølge modulære arkitektur er modulære boliger fremtiden for hjem bygning. Factory-bygget boliger tilbyde præcision, omkostningseffektivitet og state of the art bygning værktøjer; og er også underlagt en mere grundig inspektion proces. Produceret boliger også undgå skader på materialer, der bygger på stedet, i elementerne, skaber.

Ranch

Ranch stil hjem er single-etagers huse, der er almindeligt anvendt som starter boliger, eller for dem, der foretrækker alle værelser på en enkelt etage. Disse hjem stilarter har også en kælder, som kan være færdig for tilføjede hjem og underholdende plads. Fordelen for den ranch stil er overkommelige priser og en simpel plantegning. Ulempen ved denne stil er begrænset plads, især hvis det er i et område uden mulighed for en kælder.

Hævet Ranch

Den hævede ranch home tilbyder bekvemmeligheden af de typiske ranch funktioner, med den ekstra plads på to etager. Når du går i foran døren til en hævet ranch, der er to trapper: en fører til det øverste niveau, og de andre hoveder ned til jordoverfladen. Denne stil er ideelt for familier på grund af den ekstra plads, men kan være en ulempe, hvis klatring trin udgør et problem.

Cape Cod

Cape Cod hjem er også almindeligvis omtales som en New England stil hjem. Disse boliger er typisk en og en halv historier med mange vinduer, og har et sommerhus stemning. Køkkener er typisk store og omfatter en stor stue. Cape Cod stil giver en ren, symmetrisk look og byder på en masse praktiske gulvplads. I mange tilfælde, den anden sal er ufærdig, hvilket kan være en ulempe for nogle uden ressourcer at afslutte niveau på deres egen.

Colonial

Koloniale tilbyder flere firkant længde end med de andre stilarter. Soveværelset er typisk på første sal og dette hjem tilbyder en formel spisestue, stor stue, store første sal master bad og meget mere. Bortset fra det store soveværelse, er alle andre soveværelser placeret på anden sal, der åbner rum for et rummeligt køkken og stor stue. Hvis klatring trapper dagligt er en hindring, kan dette design ikke være egnet for dig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com