Moen hane specifikationer

December 20

Moen, et firma kendt for sit køkken og badeværelse vandhaner, konstruerer og fremstiller et bredt sortiment af produkter til hjemmet. I badeværelset tilbyde håndvask, badekar og bruser vandhaner mange valg mens køkken produkter omfatter vask og bar. Specifikationer for disse vandhaner giver forbrugeren med information til informeret valg.

Vandgennemstrømning

Denne specifikation omfatter den maksimale mængde af vand, der flyder gennem hanen i et minut. For den standard Aberdeen køkkenarmatur er strømmen 2,2 gallon per minut. Badeværelse dræn nuværende forskellige standarder, som den amerikanske miljøstyrelse gennem sit WaterSense program angiver disse regler. Moen, opfylder med sin Brantford linje og andre, som det fremgår af WaterSense segl, standarden for 1,5 gallon per minut for et badeværelse vask.

VVS

Specifikationer for korrekt installation stadig afgørende som en lækagesikre vandhane er en nødvendighed. Aberdeen køkkenvandhane og mange andre produkter har den patenterede Hydrolock installationssystem, der kræver ingen redskaber. I stedet Klik vandhane snaps på vandlinjen med en karakteristisk"", og som giver installationsprogrammet, at en vellykket installation har opnået.

Vand strøm

Ud over vandflow kalder specifikationer for forskellige typer af vand vandløb. Den klassiske Aberdeen indeholder en beluftet stream, hvilket betyder, at luften er tilføjet til vand til vandbesparelse. Ifølge Moen tilbyder Aberdeen også en speciel funktion, en pull-down hældetud med en one-of-a-kind pauseknappen for at afbryde vandflow uden at slukke vandhanen i køkkenet. Camerist linjen af Køkkenarmaturer tilbyder hvad Moen beskriver som en "light, blid veggie spray" som en af sine muligheder. Anabelle tilbyder tre muligheder: fuld flow, eco-ydeevne (opfylder WaterSense krav) spray og eco-ydeevne tilsat kulsyre stream.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com