Møl bolde forholdsregler

September 13

Mølpose bruges til en række årsager. De blev oprindeligt udviklet for at forhindre møl i spise uld tøj. De er dog nu også bruges til at afskrække dyreliv i haven, lofter og andre steder. Mølpose er kemiske. Ældre mølpose og mange nuværende mærker stadig indeholdt naphthalen, som Environmental Protection Agency og Occupational Safety and Health Association både klassificere som giftigt for mennesker. Det er også giftige for dyr og udgør miljømæssige farer. Nogle mærker nu bruge paradichlorobenzene, som også er giftige og US Department of Health and Human Services lister som et muligt kræftfremkaldende.

Hjem og indvendig brug

Placer mølpose kun i områder hvor kæledyr og børn ikke kan komme i kontakt med disse. Lagt i mølpose i dragtposer, lynlås posen og derefter sætte låse på skabet døren eller tøj trunk hvor de bliver brugt. Gemme ubrugte mølpose i lukkede beholdere på steder, hvor dine børn ikke kan nå dem, som på en høj hylde eller låst beholder i garagen udenfor lagerenhed eller kabinetter med låse. Undgå ildelugtende mølpose eller håndtering af især hvis du er gravid, da toksiner kan også påvirke din fosteret. Luft ud tøj i en ventileret rum eller tørre rene inden iført tøj, der er blevet gemt med mølpose. Ren trunk og Tøjposer hvis behov for andre brug.

Skadedyr afskrækkende

Mølpose bør aldrig bruges bare smidt eller anbragt udenfor som de ikke kan holdes sikkert fra børn og kæledyr. De forurener også jord og grundvand. Paradichlorobenzene er ikke fjernet af vandfiltrering så kemikalierne er en miljørisiko. Hvis sikkerheden dåser med huller på toppen, kan en begrænset mængde af mølpose placeres i loftet og haven. Men på et niveau højt nok til at afskrække skadedyr i loftet, dampene ville også forurene luften hus.

Bortskaffelse

Mølpose og andre giftige materialer bør ikke smides ind regelmæssig papirkurven. Spørg din kommune om forskrifter for bortskaffelse af giftigt materiale. De fleste steder tillade giftige elementer til at blive taget til en bestemt placering eller placeret i et sikkert beholder før markedsføring med regelmæssige papirkurven.

Alternativer

Hvis uld tøj er rengjort grundigt før opbevaring, er møl normalt ikke et problem. Lagring af uld tøj på et renseri kan blive mere effektiv og er normalt ikke dyrt. Brug af cedertræ-foret closets, cedar kugler eller blokke eller en cedar bagagerum kan eliminere behovet for mølpose. Gør det selv-kits til foring et almindelig skab er tilgængelige, hvis du har en masse uld tøj til at beskytte. For skadedyr, kan ugiftige afskrækningsmidler købes i stedet for mølpose.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com