Mølpose & landskabspleje

July 23

Mølpose & landskabspleje

Mølpose dræbe effektivt møl, så de skal afvise udendørs skadedyr, også. Desværre, dette er bare ikke sandt. Mølpose er ikke blot ineffektiv til at afvise dyr; de er også ekstremt giftige, brandfarlige og farlige for både mennesker og dyr. Husejere, der ønsker at styre skadedyr udendørs bør undgå at bruge mølpose omkring deres landskabspleje.

Mothball ingredienser

Mølpose indeholder enten naphthalen eller paradichlorobenzene. Begge af disse ingredienser er solid kemikalier, der gradvist fordamper ved stuetemperatur. Den resulterende giftige gas fungerer som et insekticid, dræbe møl.

Ifølge The National pesticid Information Center er naphthalen et olieprodukt, der er fremstillet af råolie eller stenkulstjære. Paradichlorobenzene er en organisk forbindelse med en meget stærk lugt. Bruge mølpose som anvist; placere dem i en lukket beholder med tøj. Luft ud tøj efter eksponering for disse kemikalier.

Sundhedsmæssige virkninger af Mothball kemikalier

US Environmental Protection Agency advarer om, at paradichlorobenzene er en "muligt humant carcinogen", der kan forgifte lever, hud og centralnervesystemet. EPA advarer om, at naphthalen er også "muligt kræftfremkaldende." Naphthalen eksponering kan også forårsage leveren samt Neurologiske skader og hæmolytisk anæmi, selv i babyer af kvinder udsat under graviditet. Derudover er der en sammenhæng mellem langvarig eksponering for naphthalen samt nethinden skader og grå stær.

Mølpose og dyreliv

Ikke alene er mølpose faretruende giftige, de er også ineffektiv i landskabet. Efter Clemson University udvidelse specialist Greg Yarrow, mølpose ikke frastøde dyreliv.

Etiket på en pakke af mølpose detaljer præcist hvordan du kan lovligt bruge dem. Bruge mølpose udendørs som et middel til at frastøde dyr er ulovlig og potentielt skadelige. Hvis du er i stand til at lugte i mølpose, du indånder en stærk insekticid. Børn, der opfanger mølpose kan absorbere kemikalier gennem huden eksponering.

De giftige kemikalier i mølpose er farlige for dyr, også. EPA rapporter, rotter, mus, kaniner og marsvin udvikler grå stær i deres øjne og læsioner på deres organer efter udsættelse for mothball kemikalier.

Alternativer måder at frastøde skadedyr

Husejere, der ønsker at bruge duft som et afskrækkende middel for afskrække skadedyr har mange andre muligheder. Universitet i Vermont udvidelse Professor Leonard Perry tyder på hængende barer stærkt duftende sæbe i haven for at frastøde dyr. Hængende menneskehår i poser af nylon eller ostelærred kan også arbejde.

Predator urin og kommercielle sprays vil ofte skræmme væk hjorte. Plantning stærkt duftende planter vil sådan Artemisia, rejnfan, røllike, mynte, timian og estragon undertiden afskrække hjorte fra fouragering i den hjem landskab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com