Monokromatiske udsmykning

April 8

Monokromatiske udsmykning

Uanset om du vælger at gå dæmpet eller fed, kan du designe en monokromatisk farveskema der passer til ethvert rum. Se til at den eksisterende indretning af dit hjem for at hjælpe dig med at vælge et farveskema, der vil arbejde med emner, du allerede har. Kilde ud nogle emner og genbruge andre til en autentisk indretning du kan personliggøre og nyde i en monokromatisk palet.

Hvid

Teksturen er afgørende, når du opretter en all-hvide rum. Eksperimentere med varme og kølige nuancer af hvid i en vifte af teksturer for de bedste resultater. Tilføje spejle, en lysekrone og glas accenter tilføje gnistre til hvide rum. Ren og skær gardiner med en indviklet print parret med vil malet vintage møbler, og en række prints og mønstre i forskellige nuancer af hvid, tilføje en subtil variation til monokromatiske paletten. Bruge satin pyntepuder, blonde-inspireret tapet og en flagrende kaste til at blødgøre pladsen.

Havregryn

Væve et udvalg af forskellige neutrale toner sammen for at skabe en havregryn eller taupe palet. Et soveværelse, vælge en bleg tæppe, at placere under sengen, at du kan klæde med teksturer af forskellige havre farver. Tilføje lys havregryn-farvet silke gardiner med et udvalg af neutrale tilbehør. Spille med stof til at skabe et visuelt indbydende rum. For eksempel kan bruge Hør, uld, bomuld, silke og andre vævede materialer tekstiler eller polstring er overalt påkrævet.

Rød

Rød er en af de modigere monokromatiske ordninger, og mens det vil gøre fint i et rum af enhver størrelse, et mindre rum som en foyer eller badeværelse muligvis bedst. Bland flimrende rødt stof med stærkt tekstureret elementer som kast og smide puder. Tilføje en rød læderstol eller skammel med fløjlsgardiner og en uld tæppe. Brug klart røde glas til accenter til at låne lidt gnistre til rummet. Kigge efter lamper med en rød glas base eller en lysekrone med røde glas.

Blå

Navy, cerulean, baby eller periwinkle: uanset hvilken nuance, du vælger, blå fungerer godt i en monokromatisk plads. Lag forskellige nuancer til at formidle stemningen du er efter. Mørkere blues vil skabe en dramatisk rum, mens lysere, blødere nuancer vil skabe en åben, luftige rum. Uanset om du vælger at maling eller tapet, vil væggene tilføje en instant kulisse for den monokromatiske paletten. Indføre andre nuancer af blå i polstring og tekstiler med nok lys variation til at skabe kontrast. Vælg en række forskellige prints og grafik til at tilføje tekstur,


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com