Montering af en lukkertid T-Post til en vinduesramme

March 3

Montering af skodderne til windows kræver særlige monterings skruer at få skodder til at passe over vinduesrammen korrekt. For at montere de udvendige kanter af en lukkertid inde i vinduet, vælge Z-rammer eller mounts, der har et "Z" profil. Vælge L-rammer til montering af enten indenfor eller udenfor rammen. Når skodderne ikke helt op i midten af vinduet, installeret en lukkertid T-post lodret ned i midten af vinduesåbning. Indstilling Lukkerhastighed indlæg er en simpel opgave, der ikke kræver nogen særlige værktøjer.

Instruktioner

•Luk skodderne. Måle bredden af åbningen shutter-T indlæg kommer til at dække. Måle højden af vinduet for at afgøre, hvor længe T-posten skal være.

•Hold T-post i den ønskede placering. Åbne skodderne igen, så de er af vejen under installationen af T-post. Mark hvor de forborede huller er på T-post på vinduesrammen. Bore pilot huller i disse områder.

•Sæt T-post til vinduesrammen med den flathead 6 x 1,5 tommer skruer inkluderet i sin samling kit. Luk skodderne endnu en gang sætte deres kanter bag T-post.

•Dæk skruehoveder med en knap stikket fra forsamling kit. Ikke alle fabrikanter omfatte stik i deres kits.

Tips & advarsler

  • Følg producentens specifikke målekrav. Nogle fabrikanten kræver måling fra venstre side af vinduesrammen til midten af kløften mellem de lukkede skodder. I hvert fald købe en lukkertid T-post bred nok til at dække hul.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com