Montering i Drop loft

October 4

Drop lofter give en funktionel loft mulighed for områder som kældre ventilationskanaler og VVS langs loftet. Et niveau drop loft starter med korrekt installation af parenteser, der holder komponenterne på plads. Du kan montere beslagene til din egen drop loft med de rette værktøjer og viden om installation oparbejde.

Perimeter

Indstilling af omkredsen molding etablerer højde for drop loft. Den minimum kræves for at installere fliserne er fire inches fra enten eksisterende loft eller laveste armatur hængende fra loftet. For et loft, der også vil omfatte en fluorescerende armatur, forlade seks inches clearance. Markere højden på væggene rundt i lokalet ved hjælp af en plan for vejledning. Støbning er naglet i sted gennem væggen studs at støtte loftet. Du skal gøre mitered udskæringer ved hjælp af tin snips på 45-graders vinkler på udvendige hjørner. For indvendige hjørner, bør de to stykker af støbning overlapper.

Suspension ledninger

Suspension ledninger fastgjort til strøer hjælp hold løbere i sted og bære vægten af loftet. Før du vedhæfte ledningerne, skal du afgøre, hvor løberne gå. Løbere eller vigtigste tees til loftet ligger vinkelret på strøer af loftet med fire fødder i mellem hver enkelt. Identificere placeringen af den første tee og markere den med en kridtstreg. Måle over fire fødder og mærke igen. Fortsætte, mærkning linjer. Tovstrop er så skruet til strøer langs linjerne. Installere tovstrop på hver tredje tværbjælke langs hver linje. Tillægge tovstrop en længde på 16-gauge wire.

Løbere

Hvis du vil installere niveau løbere, gøre en guide ved at binde streng hele rummet kører med strøer. Strengene skal være plan med bunden af omkredsen støbning og fordelte hver otte fødder. Installere løberne så røre strenge til at sikre de niveau. Ledningerne fra strøer gå gennem hullerne på løberne. For en sikker hold, wrap tråd omkring sig selv tre gange.

Cross Tees

Løberne har slots i dem for at holde de cross tees på plads til at oprette det gitter, som holder fliserne. Du vil placere de cross tees hver to fødder mellem de vigtigste tees af snapper dem ind i åbningerne. Når disse grænseoverskridende tees er på plads, sætte fliser på plads. Nogle dråbe lofter bruger firkantede fliser, der er 2-fødder-af-2-fødder. I disse kits, vil du have ekstra stik at installere før fliserne gå på plads. Disse stykker gå mellem de cross tees, løber parallelt med de vigtigste løbere. De mindre fliser kan derefter gå ind i disse huller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com