Montering til en mur

September 27

Montering til en mur

Montering af potentielt knuses værdigenstande til en mur kræver tro på din monteringsdele, de rigtige værktøjer og en vilje til at følge de instruktioner, der følger med den håndbog, der måske er kommet med, fladskærms-tv eller væghængt reol. Alternativt, isenkræmmer eller byggemarked centrum personale er hjælpsomme mennesker at høre, hvis du er usikker på hvilken hardware er bedst egnet til projektet bestemt væg montering.

Hardware valg

Typen og antallet af hardware skruer du får brug for din montering opgave afhænger af vægten af de objekter, du vil fastgøre til væggen. En mur kræver enten en konkret ærme anker eller brug af specielt konstrueret konkrete skruer. Du kan vælge at montere din objekt ved at bore direkte ind i mursten eller ved hjælp af mørtel leddet mellem mursten som din base monteringssted.

Vægt overvejelser

Den bedrift værdi, som du vil opnå med murværk ankre eller konkrete skruer afhænger af diameteren af anker eller skrue og hvor dybt det er indlejret. Tilstanden af din væg skal også betragtes som sprødt mørtel eller smuldrende mursten vil ikke give en støttende og pålidelige base, især for tungere genstande såsom fladskærms-tv, tunge spejle, illustrationer, store hylder, eller væsentlig væg enheder. Konsultere produkt installationsvejledning til at bestemme hvad opklæbning hardware skal du.

Hul dimensionering

Konkrete ærme ankre vil kræve en hårdmetal-tippes murværk bit er den samme diameter som ankeret, selv. En borehammer vil gøre gennemtrængende mursten og mørtel hurtigere og nemmere. Tapcon konkrete skruer afviger fra ankre i størrelsen af bit diameter behov. En en-kvart-inch diameter Tapcon vil kræve lidt tre-sekstendedele-tommer og en tre-sekstendedele-tommer diameter Tapcon behov lidt five-tredive sekunder tommer til at bore en korrekt størrelse hul. Når hullerne er korrekt dimensioneret og boret, kan det tilhørende hardwareudstyr indsættes efter pakke og produkt retninger.

Planlægger videre

Et målebånd, blyant og carpenter's niveau vil hjælpe dig i planlægningen hvor dine huller skal bores, således at uanset hvad du hænger vil blive placeret i den korrekte højde for hvordan og hvor det vil blive brugt. Når objektet er monteret, vil forudgående planlægning forsikre at det hænger i et niveau position på din væg. Boring i mursten eller beton bør aldrig blive forsøgt uden at bære beskyttelsesbriller eller briller beskytte dine øjne mod flyvende vragdele.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com