Monteringsvejledningen for Gold's Gym GC 491 Home Gym

November 28

Monteringsvejledningen for Gold's Gym GC 491 Home Gym

Golds Gym GC 491 er en tre-i-én dør-station motion system designet til at målrette hele overkroppen. Det letter chinups, dips, pullups og situps, alle sigter mod at styrke core muskler, arme, bryst og ryg. Udstyr fremstilles på Gold Gym vegne af ikonet sundhed og Fitness; dens kode for modellen er GGK 08. Samme udstyr sælges andre steder under navnet "Ultimate Home uddannelse Kit." Forsamlingen under alle mærker er det samme.

Instruktioner

•Lay ud stykkerne af din GC 491 Home Gym og sammenligne dem med de dele liste leveres i emballage. Sikre, at alle komponenter er til stede.

•Slip slutningen af den indre bar, der har to skruehuller i det inde i den åbne ende af den ydre bar; Juster de to huller i den ydre bar med dem af den indre bar. Brug de to størrelse M6, 19 mm skrue-skive-låsemøtrikken forsamlinger til at låse de to dele sammen; sættet leveres med en unbrakonøgle til at køre skruer og en skruenøgle til at holde Låsemøtrikker stadig.

•Orient, en af de to parallelle linjer så at de buede del punkter opad og lille, polstret ende stikker over linjen indre. Juster hul gennem parallel bar med den eneste ubesatte hul tilbage gennem den indre bar. Låse den i position med en størrelse M6, 58 mm skrue-skive-låsemøtrikken forsamling. Gentag processen med den anden parallel bar, sigtning det til den ydre bar gennem den eneste resterende tomme hul.

•Sæt overligger mellem de øvre ende af de to parallelle linjer. Bruge størrelsen M6, 48 mm skrue-skive-låsemøtrikken forsamlinger.

•Hook overligger over den øverste kant af en dørkarm, skubber det fast mod væggen som medlemmet ramme er tilknyttet. Brace de yderste ender af de indre og ydre barer mod den modsatte side af rammen. Når i brug, vil din vægt låse GC 491 Home Gym i sted, pincering dørkarmen mellem overliggeren på den ene side og de indre og ydre barer på den anden.

Tips & advarsler

  • GC 491 Home Gym er kun beregnet til indendørs hjem uddannelse af personer, der vejer 250 pounds eller mindre.
  • Chinups, pullups og situps, skal udstyr være installeret i en robust dørkarm mellem 27 1/2 og 30 inches lang, med en dybde på 4 1/2 til 6 inches.
  • Ikonet sundhed og Fitness har dedikeret hjælp linjer i USA, Det Forenede Kongerige, Tyskland, Frankrig, Italien og Australien.
  • Før du påbegynder et træningsprogram, har en health check-up for at bekræfte, at du er fit nok til regimet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com