Monteringsvejledningen for Sauder reoler

September 25

Sauder træbearbejdning er en kvalitet klar-til-samle møbler forhandler, der har eksisteret siden 1934. Baseret ud af Ohio, sælger det sine møbler i detailbutikker landsdækkende. Sauder sætter en ære i at producere stærk og nem at bygge møbler, herunder reoler. Virksomheden producerer en bred vifte af forskellige reol stilarter; dog, hver er samlet i meget på samme måde. Sauder gør dens reoler ud af massivt træ med en birkefinér. Ifølge selskabet er disse reoler stabil og sidste mange år.

Instruktioner

•Åbn reolen ramme og holde det. Skub den nederste hylde i rammen. Linje op de hylde side kroge med rammens beslag. Skubbe hylden, så vidt det går. Installere den anden hylde på samme måde.

•Skub en medfølgende træ dyvel i de tre huller i rammens øverste kant. Sænk den øverste hylde på rammen. Hullerne i den hylde bunden med træ dyvler og skubbe hylden fast på plads.

•REACH inde i reolen frame og tryk en fastholde pin ind i de fire huller i de øverste hylde indvendige kant. Bruge en hammer til at trykke forsigtigt på benene på plads.

•Installer reolens døre, hvis det er nødvendigt. Ikke alle Sauder bogreoler kommer med døre. Hvis din reol gør, at flugte dørhængsler med rammens hængsler. Skub den dørhængsel på rammens hængsel til at låse dørene på plads. Placer den knop skrue ind i forborede hullet og drej knappen, indtil det er stramt.

• Skub den medfølgende hylde stifter i hullerne i rammens indvendige sider. Sikre, at benene line op så hylden er niveau. Bruge en hammer til at forsigtigt trykke stifter i hullerne så vidt muligt.

•Sæt hylder i reolen ramme og sænke dem på hylden pins. Flytte reolen til den permanente placering. Angiv et niveau på reolens top. Brug fingrene til at slå ordet levellers, enten med eller mod uret, indtil niveauet angiver reolen sidder lige. Gulvet levellers er placeret i bunden af den reol ben.

Tips & advarsler

  • Anchor din Sauder reol på væggen for ekstra støtte.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com