Moody soveværelse farver

April 24

Moody soveværelse farver

Dit soveværelse indeholder et tilbagetog for fredelig søvn gennem natten og betjentene i begyndelsen af hver ny dag. Farverne i dit soveværelse påvirke din daglige stemninger med subtile følelsesmæssige udløser, ligesom en trækul grå farve ordningen, der tyder på en helt, reflekterende humør. Du kan intensivere humørfyldt farver i dit soveværelse med en monokromatisk farveskema, der bruger forskellige nuancer i samme farve familie. For eksempel fremme farver som buttercream, påskelilje, solsikke og lemon drop en lyse og muntre humør.

Farve med et formål

Lyse og pastel nuancer af pink og lilla oprette slik-belagt farve ordninger for lille - eller stor--piger, at inspirerer deres sjove, fantasifulde stemninger. Lyse, primære farver som rød, gul og blå gøre gode valg for en ung dreng legesyge humør. En all-white room, der er blottet for andre farver instills en følelse af renhed og foreslår stemninger forbundet med renhed, godhed og spiritualitet. Et værelse med en stærk sort farve tilstedeværelse repræsenterer modenhed. Alternativt, brug sort for at oprette en dramatisk, natlig og tilfører en mystisk stemning i dit soveværelse.

Cool stemninger

Bruge iskolde blå og mynte grøn for at holde atmosfæren i dit soveværelse på den kølige side. Bløde blues og greens efterligner naturen og himlen og bidrage til at fremme rolig søvn. Tilføje farver som violet, blomme og aubergine på bedding og vindue behandlinger for ædle og majestætiske stemninger, der trives med dyb lilla toner. Metaller, der supplerer en cool stemning ofte har sølv finish, såsom poleret krom, tin og onyx. Mahogni, mørk valnød og hvidkalket træ finish øge cool stemninger.

Varm stemninger

Overveje farver med navne som tequila sunrise, tiger øje, terra-cotta og gylden hvede til at tilføje varme, tropiske stemninger til dit soveværelse. Mellemstort træ toner som naturlige ahorn, bambus og pecan støtte den varme stemning. Vælg malet og metallisk guld finish for opgaven og overhead belysning eller hvor som helst en metal finish bruges i rummet. Amber lampeskærme og lyskilder, der udsender en varm glød yderligere den varme stemning.

Romantisk stemninger

Rød er farven af lidenskab; Scarlet, crimson og aubergine er komplekse mørke røde nuancer, der tyder på kærlighed, følelsesmæssig styrke og vitalitet. Selv i små doser, rød er en suggestiv farve i dit soveværelse. Væggene er omfattet i rød efterspørgsel opmærksomhed og vil styrke blush toner på din hud og enhver neutrale farver i rummet. Overveje en rød lampeskærm for en subtil accent eller bruge læbestift-rød velour gardiner til at forbedre de følelsesmæssige konsekvenser af red's humørfyldt evner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com