Morgenfruer frastøde rotter?

December 28

Morgenfruer (Tagetes spp.) ikke frastøde rotter, mus, mosegrise, rotter, egern, jordegern og groundhogs. Anbefalede afskrækkende for disse uønskede haven besøgende varierer afhængig af arten. Omvendt, forskning viser, at visse kemiske forbindelser i morgenfruer og exuded ved deres rødder er effektive i afværge insekter, hornworms, whiteflies og rod nematoder. Det er muligt, gartneren sige, at disse forbindelser også afvise muldvarpe, der ikke er gnavere, men insektædere. Mere forskning er nødvendig for at fastslå, om morgenfruer afværge modermærker.

Ændring af vækststeder at modvirke gnavere

Rydde op en gård at minimere skjulesteder er en god måde at begrænse gnavere. Græs bør holdes trimmet og bunker af murbrokker fjernet. At fjerne ivy bunddække eliminerer skjulested for rotter. Skære overskydende vegetation på grøfter og kanterne af værftet er en god idé, som beskæring lave grene, der skaber gemmesteder under træer og buske. Rutgers University tilføjer, at det er nødvendigt at forsegle områder under lagerbygninger, skridt eller dæk.

Måder at afskrække kaniner

En af de bedste måder at afskrække kaniner er at omgive haver og nye træer med hønsenet hegn, der har 1-tommer-kvadrat åbninger, ifølge Rutgers University. For haven hegn, synke hønsenet omkring 6 inches ned i jorden. Placere et rør af hegn omkring et træ forhindrer kaniner i stripping bark fra bunden af stammen.

Mus og Vole kontrol

Små gnavere som mus og mosegrise, som ser lidt ligesom hamstere, er tilbageholdende med at rejse ud i åbne over jorden i tilfælde af rovdyr er på udkig efter et måltid. Webstedet Botanique børnehave tyder på at skabe en åben grøft omkring en have, grave ned til hårde jord. Botanique siger de fleste markmus tunnel højre under jordens overflade og vende tilbage, når de når eksponeringen af en grøft.

Morgenfruer og muldvarpe

Internet Center for skader vildtforvaltning siger at plantning omkredsen af en have med morgenfrue "kan frastøde modermærker fra haver", men denne metode til bekæmpelse af skadegørere ikke blevet bevist videnskabeligt. Centret er et college konsortium, herunder Clemson og Cornell universiteter, University of Nebraska og Utah State University.

Center siger, at selv om modermærker ikke spiser planter, som de "svømme" gennem jorden i søgen efter insekter, de "kan skade planter ved at forstyrre deres rødder." Også, deres tunneler giver beskyttende ruter for mindre gnavere til raid planter. Så minimere modermærker ville minimere gnaver skader ved at fjerne deres underjordiske freeway.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com