Morgenmad Nook belysning ideer

July 9

Nogle kan kalde det en morgenmad krog, men denne lille plads i dit køkken bruges til mere end bare at spise det første måltid på dagen. Børnene kan bruge det som en plads at arbejde på lektier eller har en snack efter skole, din familie kan bruge det som et område til at spille kort på en regnfuld lørdag, eller du og din ægtefælle kan iscenesætte et stille, intimt aftensmåltid der. Fordi morgenmad krog kan have en bred vifte af anvendelser på forskellige tidspunkter af dagen, skal belysning i dette område af dit hjem være fleksible.

Væg Sconces

Mange morgenmad kroge er placeret mod en væg, hvilket gør sconces et logisk valg for at give lidt ekstra lys. Disse sconces generelt direkte lys opad hvor den kan hoppe ud dit loft og lyse op i rummet. Nogle sconces har ikke bunde, så at når de er hængt op på væggen, de skyde en stråle af lys mod loftet og en anden mod gulvet.

Projektører

Små spor lys eller projektører hang over morgenmad krog (inden for rækkevidde af dine hænder) kan du hele tiden direkte og omdirigere hvor lysene er målrettet. Dette er især nyttigt, hvis lys ind gennem køkkenet vinduerne ændrer intensitet under ændring af sæsoner og vil sikre, at du kan se tilstrækkeligt til at fuldføre en opgave.

Accent stykker

For at give din morgenmad nook særpræg, dekorere det med accent belysning. Funky vintage loftsbelysning eller antikke lanterner, der har været rewired for moderne elektriske kan gøre selv den mindste af morgenmad kroge føler dyrt, eksotiske og helt personlig.

Lysdæmpere

Fordi morgenmad krog kan bruges på ethvert tidspunkt af dagen for sådan en bred vifte af opgaver, vil du finde, at indarbejde lysdæmper switches i din belysning planer er en fordel. Dette vil lade dig have lys på området når sønderdeling grøntsager til middag eller at hjælpe børnene med lektier samt dæmpet belysning for at forberede en midnat snack eller spise en intim måltid med din ægtefælle. Visse lys er ikke kompatible med lysdæmpere, så tjek med fabrikanten før du foretager dit endelige belysning køb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com