Mørk Pink Interiør Design Idéer

December 31

Lyserød er ikke en fælles farve til at dekorere et værelse, selv for kvinder. Piger, der har pink værelser ofte vokser de lyst eller lyse pink farver bruges til at male deres værelser. Ofte, omdanne piger deres værelser ved at anvende en anden farve for at gøre en stor forandring. Men, nogle foretrækker at holde pink ved at anvende en mørkere nuance. En mørk lyserød farve kan arbejde i værelser ud over de sædvanlige feminine soveværelser. Det kan også arbejde i fælles områder, forudsat du blande pink korrekt med andre farver.

Maleri metoder

Samle dit maleri materialer. Forbered din pensel, maleruller, maler tape, maling bakker og svampe. Undgå at skære hjørner for at spare tid. Når du maler mørk pink på væggene, er det vigtigt at anvende din maling primer først. Dermed vil spare tid og penge ved at undgå at anvende talrige frakker af maling senere. Med primer behøver du kun to frakker af maling. Uden en primer, skal du muligvis mere end to frakker, sommetider op til fem til syv frakker af maling.Når maleri stærkt trafikerede områder eller områder, hvor væggene vil være udsat for skidt og snavs, såsom badeværelser eller legerum, Sørg for at bruge halvblank maling. Du kan bruge flade maling i soveværelser.Prøv faux-maleri teknikker til at give dit mørke pink værelse mere tekstur og dybde. For eksempel bruge en ragging, sponging eller stippling teknik på væggen, som du vil bruge som et brændpunkt. En faux finish på kun én væg forhindrer det i at blive anmassende, især i et stort rum. Hvis rummet er lille, såsom et badeværelse eller pulver værelse, kan du anvende faux-maleri teknik på alle væggene.Tilføje striber eller metalliske detaljer til at give din mørke pink værelse pizazz. Accent en mørk pink farve med sort for at gøre det mere sofistikeret. Brug sort til at male træ trim, baseboards og krone støbninger.

Designtemaer

Prøv den "gamle Hollywood glam-look" som din stil. Tænk på Rita Hayworth i hendes mørke pink kjole og sort pels. I denne stil, bruger en sort fløjl sofa og derefter tilføje pink dekorative puder. Hænge sort eller pink gardiner på børstet nikkel stænger med krystal korsblomster. Tilføj tabel lamper med krystal eller acryl lampe baser. Bruge sort og hvid stribet lampeskærme. Pryde lampeskærme med pink fjer limet omkring den nederste kant af nuancer. Brug spejle indrammet i sølv metallic finish til at tilføje funkle.Et andet tema er "parisisk stil." Fremhæv de mørke lyserøde vægge med fleur-de-lis stencils som grænser. Vælg Harlekin mønstrede polstring for din sofa og stole. Male borde og stole i guld metallisk finish. Brug en lysere pink velvet smide draperet på den ene side af sofaen for at blødgøre udseendet. Tilføje matchende Harlekin mønstrede vindue behandlinger. Bruge en hvid lodne område tæppe under et glas sofabord. Hvis du er udsmykning et soveværelse, skal du bruge dette mønster på bedding og lampeskærme.

Tilbehør

Bruge tilbehør, der gnistre. For eksempel, finish brug sølv eller guld til framing fotos, spejle og kunst. Vælg sort / hvide fotos indrammet i sort, hvis du bruger sorte og mørke pink væg farvekombination.Brug crystal eller glas vaser for din friske blomster. Vælg glas eller spejlet dekorative elementer, som obelisker og en miniature model af Eiffeltårnet, og derefter gruppere dem sammen oven på en konsol eller sofabord. Tilføje masser af dekorative puder i pink, sort eller grå.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com