Mørkt træ Vs. lys træ køkken Cabinets

August 1

Mørkt træ Vs. lys træ køkken Cabinets

I køkken design, vil kabinet du vælger være en af de mest iøjnefaldende valg du foretager i et tidsrum. Fordi kabinetter er også en af de dyreste dele af et nyt køkken, vil du gøre den rigtige beslutning på kabinet farve og finish. Når du arbejder med træ kabinetter, valg for mørk eller lys finish er næsten endeløs, men du kan følge et par tips til at beslutte, hvad der er rigtigt for dig.

Arkitektoniske stil

Køkken kabinet farve og design bør afspejle fornemmelsen af resten af huset. I en håndværker-stil hjem, for eksempel, du typisk finde mørke træ møbellister og trim, og i dette tilfælde, mørkt træ køkken frysere kan være det bedste valg. En strandagtig, hytte-stil hjem kunne se bedre med lysere eller hvide træ kabinetter. Alle dine køkken beslutninger bør lyst til de flød naturligt fra resten af rummet.

Køkken belysning

Hvis køkkenet får masser af naturligt lys i løbet af dagen, har du lidt mere frihed til at vælge mørke eller lyse køkken frysere. Men hvis du for det meste er afhængige af kunstigt lys, ligesom forsænket eller vedhæng belysning, og ikke har adgang til mange windows eller ovenlys i dit køkken, kan du vælge en lysere farve for træ, så hele rummet ikke føler sig alt for mørke. Lysere skabslåger vil hoppe mere lys omkring, at hjælpe dit nye køkken føles ren og lyse.

Eksisterende gulve og bordplader

Hvis du har allerede foretaget en gulvbelægning eller køkkenbordet beslutning, skal du bruge den til at guide dit køkken kabinet valg. Mørke gulve eller mørke bordplader skal parres med lys eller hvide kabinetter og vice versa. I et køkken med mørke gulve og mørke kabinetter, øjet har ingen steder at hvile og alt har tendens til at blande sammen. Hvis du starter frisk i et helt nyt rum, vil dit kabinet farvevalg have indflydelse på dit gulv og bordplade beslutninger senere.

Maling overvejelser

Hvis du ikke kan finde et træ farve, der tiltaler dig, male skabene i nogen skygge. Selv de mest high-end huse ofte prale malede kabinetter og kan funktionen kabinet i bogstaveligt talt enhver skygge af regnbuen. Nogle designer køkkener har en anden farve skab dør på toppen og bunden frysere, så dine valg ikke er begrænset til mørk eller lys træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com