Mosaik flise Table Top ideer

May 3

Mosaik flise Table Top ideer

Design din egen mosaik flise bordplade der passer til din personlighed eller at supplere ethvert rum. Dække et træ, beton metal, glas eller akryl overflade med mosaikfliser og thinset, vandtæt konstruktion lim eller one-del epoxy. Altid bruge fliser, der har samme tykkelse på en mosaik bordplade til at opretholde en flad overflade.

Haven mosaik

Dekorere et solidt havebord top med en blomstret eller stiliserede solen mønster ved hjælp af keramiske mosaikfliser. Spore det ønskede mønster direkte på den bordplade med en permanent markør. Placere en stor blomst, træ eller sun i midten af bordet, og derefter tilføje en supplerende kant langs omkredsen af bordpladen. Begynde at udfylde mønsteret i midten af tabellen og arbejde mod kanterne. Bruge vandtæt konstruktion lim til at vedhæfte de keramiske fliser til bordpladen. Efterlad ikke mere end 1/8 tomme til 1/4 tomme plads mellem hver flise til fugning.

Monogram

Gøre et monogram morgenmad eller lejlighedsvis tabel ved hjælp af glas eller keramiske mosaikfliser. Spore boble-stil initialer på midten af bordet for at gøre en erklæring eller plads mindre monogrammer omkring tabelkanten for en mere subtil design tilgang. Flise monogram bogstaverne først; Uanset om de er i midten af tabellen eller langs omkredsen. Derefter udfylde mellemrummene mellem bogstaverne med dit valg af fliser. Skær fliser med fliser nippers at få dem til at passe inden for design skitse.

Tændt farvede glas

Oprette en mosaik flise bordplade ved hjælp af et ark glas eller akryl som base og flimrende Glasmosaik fliser for at oprette mosaikken. Læg fliser med siderne rørende hvis du foretrækker ikke at injektionsmørtel. Klar lim, såsom one-del epoxy, arbejder for at vedhæfte glas fliser til glas eller akryl ark. Tillægger undersiden af øverst tabel ben, og derefter lys farvet glas mosaik fra neden. Vedhæfte strand lys under glas top eller installere fluorescerende strimler på plade kører under den bordplade.

Vers

Overfør dine yndlings inspirerende vers eller word på en bordplade, ved hjælp af glas eller keramiske mosaikfliser. Spore boble bogstaver for at præcisere besked på bordpladen, så udfyld breve med fliser. Space fliser til fugning og knibe så nødvendige for den bedste pasform. Bruge en kontrasterende farve til fliser omkring meddelelsen så beskeden skiller sig ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com