Mosaik Wall Decor

November 27

Mosaik væg udsmykning er elegante, moderne og hjemlig, hvilket gør det et godt supplement til ethvert rum. Alsidighed og brugervenlighed gør mosaik kunst et populært valg. Mosaik indretning kan integreres i din udsmykning ordningen på mange måder, herunder dekorative plader, spejle og vægtæpper. Farverne kan tilpasses til at matche din udsmykning ordningen at fuldføre udseendet pænt.

Hvad er mosaik?

Mosaik er en tilfældig og mønstrede type af indretning, hvor små stykker glas, perler og perler er placeret sammen med rummet viser indbyrdes. I det antikke Grækenland, næsten 4000 år siden der var mosaik flise gulve, og gennem årene kunsten at bruge mosaik mønstrede indretning har udviklet sig fra gulve og vægge til spejle, plader, vægtæpper og endda tegn.

Mosaik vinduesrammer

Ved at lime små stykker af farvede glasskår hele træramme omkring en rude, har du instant mosaik væg udsmykning. Du kan også bruge muslingeskaller, hvis du er udsmykning med strand-tema.

Indrammede mosaik Wall Decor

Ved limning elementer til et almindeligt ark, derefter indramning, kan du gøre dit eget farverige mosaik væg udsmykning. Vælg dine yndlingsfarver, blyant et mønster eller design på arket, og fastklæb stykker af glas og knust keramik, hvor du vil have dem.

Mosaik spejl

Ved hjælp af hot lim og farvede glas kan du forvandle din favorit væg spejl til mosaik kunst. Lim blå glas stykker langs bunden af spejl, i form af bølger, og lim en kreds af gul glas til at gøre en sol på toppen.

Mosaik tegn

Limning perler og glas til en hvidkalkede bord, du kan gøre et tegn til din væg: velkommen, vaskeri, Spillelokale, uanset hvad du ønsker at annoncere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com