Moss kontrol i haver

February 22

Moss kontrol i haver

Mosser vokser almindeligvis på tagene, dæk, fortove, græsplæner, træer, buske og i haver. Heldigvis for husejere og gartnere, moss kan kontrolleres gennem kemiske og nonchemical betyder.

Problemer

Moss dræber ikke planter og græs. Men moss tager over områder, hvor planter og græs ikke er blomstrende og dermed kan tage fra skønheden i din have. Derudover indeholder moss tusindvis af bittesmå sporer, der kan spredes nemt af vind og regn. Det betyder, at et lille plaster på mos hurtigt kan sprede sig i hele haven.

Kemisk kontrol

Mos kan styres med enten kobber sulfat eller kalk svovl. Du bør overveje to ting før sprøjtning moss med disse kemikalier. Først, effekterne er kortlivede, fordi de ikke løse det underliggende problem forårsager formen. For det andet, disse kemikalier kan skade visse planter og træer, som evergreens, samt malet eller metal overflader.

Nonchemical kontrol

Nonchemical kontrol af mos indebærer retter op på de forhold, der favoriserer vækst af mos. Disse betingelser omfatter lav frugtbarhed, overdrevent sure jord, ekstreme skygge, dårlig dræning og dårlig luft omløb forårsaget af træer og buske, der ikke har været ordentligt beskæres. Derudover bruge en stål rake til at fjerne mos fra jorden i din have.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com