Motoren i min John Deere have traktor vil slå Over, men ikke starte

October 1

Motoren i min John Deere have traktor vil slå Over, men ikke starte

Ved første øjekast, de systemer, der er involveret i din John Deere have traktor motor kan virke kompliceret og de store muligheder for problemet kan synes overvældende. Grundlæggende fejlfinding kunne afsløre en simpelt fix, der får din John Deere traktor kører igen. I det mindste kan en bedre forståelse af din traktorer motor guide fremtidige diagnostiske forsøg.

Indledende kontrol

Du skal sidde på din have traktor til at starte. En Sikkerhedsafbryder indbygget i sæde design afbryder systemfunktion tænding når sædet er ubesatte. Denne funktion kaldes undertiden en døde-mand switch, og er beregnet til at stoppe traktoren, hvis operatøren falder af. Skubbe bremsen helt, når du forsøger at starte motoren, eller en anden Sikkerhedsafbryder forhindrer tænding funktion. Sikre Power Take Off switch er i positionen "off".

Elektriske System

Kontrollér sikringerne på din traktor i en af to måder. Træk hver fuse ud for at inspicere det for tegn på at blive blæst, med power slukket. Tænd for strømmen til at kontrollere sikringer med en test lys. Test lys bør belyse når sonden kontakter hver side af hver fuse. Kontrollere traktor batteri til korrekt spænding og strøm. Et svagt batteri kan reducere cranking hastighed og forhindre motoren i at starte.

Brændstof

Brændstof, opbevares i en måned eller længere kan være forældede og mangler oktan eller volatilitet at antænde. Erstatte forslidt brændstof med friske og give tid til den nyere brændstof til at rejse gennem systemet. Kontrollere filteret brændstof for gumming eller tilstopning. Begrænset brændstoftilførslen kan forebygge levering og kan bidrage til damp-lås. Damp-lock opstår når dampe, der optager plads hvor brændstof skal flyde. Brændstofdamp opvarmer og udvider, blokerer brændstofstrøm.

Tænding og komprimering

Kontrol oliestanden motor og justere, hvis nødvendigt. Lav oliestand kan udløse en motoren beskyttelse enhed, der forhindrer kører en olie-hungrende motor. Oliestand, der er for høj kan oversvømme forbrændingskammeret og foul tændrøret. Inspicere spark plug(s) for begroning, og sikre stik hul er korrekt. Brug en tænding gnist tester til at bekræfte god tænding systemfunktion. Brug komprimering vidde skal kontrolleres for korrekt interne motorens funktion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com