Motorsav blyantspidser Tips

March 6

Motorsav blyantspidser Tips

Motorsav kæder kræver præcision-skærpet tænder til at skære ordentligt gennem skoven. Disse tænder har brug for regelmæssige og hyppige skarphed før, under og efter hver brug. Dårligt skærpet tænder vil skære kantet, langsomt og være mere farligt for sawyer. Korrekt skærpet tænder vil trække kæden gennem snit, der kræver mindre arbejde og tid.

Runde hånd filer

Runde hånd filer er lille og nem at bære. Holde dem på et bælte eller i en lille skæring taske at have ved hånden, når der er brug for. Disse filer kan holde en kæde skarpe mens skæring, og du bør sætte et par aflæser på tænderne under hver optankning stop til at forhindre tænderne fra at få alt for store skader, som vil kræve en masse mere skarphed. Runde filer tager en smule af praksis at holde vinkler lige og tænderne selv. Men selv professionelle sawyers holde disse på side og bruge dem regelmæssigt.

Flade filer

Lille og let at transportere i en pose eller opskæring taske, flade filer bruges til at tage ned dybde måler, påbegyndt metal, der sidder foran hver tand, regulere dybden tanden bider i skoven. Disse målere må indgive efter hver fire eller fem gange kæden er skærpet. Tage ud som lille metal som nødvendigt for at holde dem i overensstemmelse med den skære tænder. Holde spidsen lidt afrundet ved hjælp af let ned slag på den bagerste ende af skalaen.

Filen Guides

Filen guides arbejde godt for uerfarne og amatør sawyers bare lære at skære. Disse vejledninger vil sikre, at hver tand er skærpet ensartet ligesom resten. Alle tænder skal være gemt lige saa hver tand har samme vinkel og den samme længde. En rund fil guide går omkring fil og forankrer filen til baren, som tillader sawyer til glat skarpere tænder i den korrekte vinkel. En dybde måler guide vil også passe på toppen af rytter og tillade dig at jævnt fil målere.

Elektriske spidsere

For dem med lidt tid og et stort antal kæder der kræver skarphed, vil en elektrisk kæde grinder gøre underværker. Disse kværne, lidt anderledes end almindelige kværne, arbejde med en speciel sten hjul, der kværner tænder i overensstemmelse med den lille krog af topplade og skære tand. Kværne vil lave kæden i sted og gør det muligt at indstille vinklen den nøjagtige omfang, som vil holde hver tand ensartet. Dog kan vinkelslibere tage for meget metal ud, så vær forsigtig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com