Mug i peber planter

February 22

Mug i peber planter

Mug i peber planter vil reducere produktionen fra din have, og dens tilstedeværelse er tegnet af en usund plante. Fugt fra vind-blæst regn, fugtig jordbund og overdreven luftfugtighed bidrage til at forme problemer med peber. Insekter, der angribe peber planter kan også forårsage sår at resultere i udvikling af mug. Generelt, en peber, der har skimmelsvamp i det er ubrugelig, men hele planten kan ikke blive påvirket.

Identifikation

Skimmelsvamp er en svampesygdom. Et almindeligt eksempel er hvid skimmel, som vises i mange vegetabilske afgrøder, herunder peberfrugter. Hvid skimmel er forårsaget af en jord-bårne svamp kaldet Sclerotinia sclerotiorum. Det kan også ledsage Phytophthora blys, som er en svampesygdom, der er forårsaget af overdreven vådt vejr.

Symptomer

Peberfrugter med mug problemer har synlige symptomer på sygdommen. Der er ofte synlige skader på overfladen af peber i form af en læsion eller dødt væv. Svampesygdom i en peber vil få det til at bryde ned i en blød og selv grødet konsistens. Skimmel vises som hvide, fuzzy vækst eller i grå spore masserne.

Overvejelser

Skimmel i en peber gør det jagtbroderskab. Hvis det er på vinstokken eller i dit køleskab, betyder nogen tegn på skimmel peber skal kasseres. Selvom det ikke måske er synlige på hele peber, kan formen stadig være til stede, så det ikke er tilrådeligt at skære væk det mugne området og bruge den resterende peber.

Faktorer

Ifølge gartnere på Cornell University, mug i peber planter har tendens til at opstå, når der er en usædvanlig mængde koldt, regnfuldt vejr. Temperaturer på omkring 65 grader Fahrenheit er ideelle for udvikling af skimmelsvamp og andre svampesygdomme i peber.

Forebyggelse/løsning

For at forhindre mug på peber planter, Vær forsigtig ikke at har over vandet, og forsøge at vand om morgenen så anlægget en chance for at tørre ud før køligere og mere gunstige temperaturer for skimmel ankommer om natten. Vælge misfarvede blade og fjerne dem fra din have, så formen ikke kan sprede. Plante peberfrugter i veldrænet jord. Kontrol insektangreb til at forhindre mug i peber, og fjerne andre dødt plantemateriale til at opretholde sanitet i en udendørs haven eller drivhuset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com