Mulberry Tree karakteristika og dyreliv

May 22

Der er tre vigtigste sorter af mulberry: hvid morbær, rød mulberry og sorte mulberry. Hvidt og røde mulberry planter vokse bredt i USA, selv om kun de røde mulberry er hjemmehørende i USA Hvid mulberry's oprindelse er østlige og centrale Kina, men det har været i Europa og USA i århundreder. Den sorte morbær stammer fra Vestasien, men det blev vedtaget i Europa tusinder af år siden.

Udseende

Hvid morbær er den højeste, strakte sig til 80 fødder, mens de røde mulberry toppe på 70 fod og den sorte mulberry på bare 30 fødder. Den sorte mulberry forbliver ofte i squat form af en busk i stedet for et træ. Hvid mulberry har særprægede hvide blade knopper. Samtlige af mulberry træer har grønne blade, selv om de røde og sorte mulberry træer har større, tykkere blade end hvid mulberry.

Karakteristika

Hvid mulberry tree er særlig modstandsdygtige over for udfordringer, der plager planter herunder tørke, forurening og vanskelige jordbundsforhold, ifølge Californien sjældne frugtavlere. Rød mulberry forvalter også vanskelige forhold godt, men den sorte mulberry håndterer ikke kolde eller fugtige forhold. Men den sorte mulberry har den længste levetid af mulberry sorter, nogle gange bærer frugt for hundreder af år. Mulberry træer er ikke udsat for problemer med skadedyr og sygdomme.

SilkWorm

Mulberry tree serverer en væsentlig rolle i livet i silkworm. Silkworm kun spiser bladene af morbærtræ, sædvanligvis blade fra hvid mulberry. Silkeorme tilbringe de første to måneder af livet fodring uafladelig på mulberry blade, indtil de stopper for at bygge en kokon i træ, en proces, der tager fem dage. Silkworm gør puppe med dens silke kirtler, at skabe en kontinuerlig tråd af silke, der ville strække hundredvis af fødder fra den ene ende til den anden.

Frugt

Smag og udseende af mulberry frugt varierer afhængigt af arter. Nogle mennesker gøre frugt til syltetøj, marmelade, tærter, tærter eller selv vin. Morbær er også nydes, når de blandes med andre friske frugter. Mulberry frugt er populær hos vilde dyr, såsom fugle og hjorte, der forbruger mulberry frugt og sprede sine frø gennem deres affald. Sorte mulberry tree har det mest tiltalende smag af forskellige arter, Californien sjældne frugtavlere, med en smag, der ligner grapefrugt i sin tartness.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com