Mulberry Tree problemer

May 26

Den fælles morbær, Morus alba, er en løvfældende træ, der vokser mellem 20 og 60 fod høje. Mange sorter er frugtesløse, men andre producere små, søde frugter. Mulberry træer er modtagelige for en række forskellige problemer.

Sygdomme

Morbær er modtagelige for bakterielle blight, en sygdom, der skaber klæg mørke grønne pletter på blade, der bliver brune, som de bliver ældre. Wetwood, en anden bakteriel infektion, er karakteriseret ved en alkalisk slim, der oser ud gennem skader i barken. Morbær er også udsat for svampeinfektioner såsom sap rådner, henfald træ inde i træ, såvel som meldug, en Blandtegning sygdom, der skaber en hvid partikelholdigt svampevækst på blade, stængler og blomstrer.

Skadedyr

Leafrollers er larver, der opløftes blade i webbing og feed inde roll, som skader mulberry løv. Andre insekter, der lever af mulberry træer omfatter bløde grålig-hvid insekter kaldet mealybugs, der forårsager frugt og blade drop samt kvist dieback, ifølge University of California integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program; flere forskellige typer af skalaen, mulberry whiteflies og falder webworms også fodre på mulberry løv, mens hickory Udvisningshamre tunnel under barken.

Dyrkning

Mulberry træer vokser bedst i fuld sollys og veldrænet lerede jord. Selvom lidt tørke-tolerante, mister de deres blade, hvis de ikke får nok vand; på den anden side resulterer for meget vand i root rot eller mineral tab, ifølge University of California IPM. Mineralske udskejelser og mangler også forårsage problemer som blade eller filial dieback og misfarvede løv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com