Muld hjælp regn afstrømning?

November 25

Muld hjælp regn afstrømning?

Landscapers og gartnere bruger mange forskellige teknikker til at regulere mængden af vand, de leverer til deres græsplæner og haver. Jorddækning er en teknik, der serverer en lang række formål, herunder tilføje skønhed og styrke Plantesundhed. Fordelen er at du kan fastlægge barkflis for en grund og opdage at det hjælper din have på en anden uventet måde.

Afstrømning

Regnvand, der når jorden, men at jorden ikke absorberer, løber. Når vandet løber det kan bære med det øverste jord. De første par inches af muld holde de fleste af jordens næringsstoffer, at planterne kan bruge til at vokse og trives. Når disse næringsstoffer går tabt, er de meget vanskelige og undertiden umuligt at erstatte. At miste muldlag afdækker planterødder, reducerer rødder forankring evner og udsætter hårdere, mere kompakt jord.

Barkflis

Dækningsmateriale er organiske eller uorganiske materialer, anlægsgartneri og landskabsplanlægning lag over jorden. Økologisk dækningsmateriale omfatter træ bark, afklippet græs og halm. Uorganiske dækningsmateriale omfatter småsten, gummi og knuste mursten. Økologiske muld til sidst nedbrydes og bidrager med sin organiske elementer som næringsstoffer for orme og væsentlige mikroorganismer, der lever i jorden. Barkflis hjælper med at kontrollere uønskede ukrudt ved at blokere sollys og varme i at nå ukrudtsfrø. Ukrudt er uønskede, da de konkurrerer med ønskeligt planter til vand og andre ressourcer.

Beskytter jorden

Barkflis skaber et beskyttende lag over den jord, der beskytter jorden mod de heftige effekt af regndråber. Barkflis er ikke til hinder for, at regnen at nå jorden, regnen stadig når jorden gennem og omkring barkflis. Barkflis bremser regndråber, således at de er mindre tilbøjelige til at forstyrre det øverste lag af jorden, når de rammer jorden. Barkflis reducerer også chancen for, at kraftig regn vil pund jorden hårdt nok til at komprimere jorden. Regn kan ikke trænge stærkt komprimeret jord.

Forbedrer jorden

Barkflis hjælper med at forbedre kvaliteten af jorden ved at hjælpe jorden til at bevare fugten, regulerer jordens temperatur og tilskynde sund rodvækst; alle fremme planteliv og bidrage til en robust Fællesskabet af gavnlige mikroorganismer. I jord med god struktur, omkring en halv volumen af jorden er mineraler og organisk materiale og anden halvdelen er åbne pore plads. Vandet løber gennem porerne i det åbne rum og ikke blot afstrømning overfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com