Muldvarp fælde instruktioner

June 3

Muldvarp angreb kan ødelægge græsplæner og haver fra kamme gravende modermærker oprette. Trin på muldvarp tunneller til at tilskynde modermærker at graver sig ned andre steder; Hvis sådanne forsøg er forgæves og skadedyrsangreb er høj opt nemlig en human muldvarp fælde. Indstilling af muldvarp fælder er forholdsvis enkel, selv om stenet eller sværere jord er lidt mere vanskeligt at sikre en fælde i.

Instruktioner

•Find en muldvarp tunnel. Trin på midten af tunnelen indtil det føles solid snavs. Dette vil lukke en lille del af tunnellen.

•Brug din hæl til at oprette en vuggende bevægelse til at skubbe de lukkede kæberne af fælden lige ind muldvarpen køre ved siden af området du fladtrykt. Kæberne bør være i overensstemmelse med muldvarpen køre.

•Anbring fælde af centrering rektangel udløser plade over den fladtrykte område. Den fælde ramme bør være plan med jorden. Center, kæberne af fælde så de er i overensstemmelse med den tunnel retning for at sikre, at når der er de vil åbne på tværs af tunnelen.

•Vælg lige ned på toppen af den fælde løftestang. Gøre dette indtil fælden er indstillet. Det vil blive fastsat, når fælden løftestænger er parallel med ground. Gentag stepping bevægelse for stenet/hårdere jord.

•Tag døde muldvarpen fra fælden ved hjælp af en vuggende bevægelse til at trække fælden op af jorden. Anbring hænderne på hver ende af rammen og trække håndtagene mod dig indtil muldvarpen dråber ud af fælden. Fælde løftestænger vil poppe op, når en muldvarpen er fanget.

Tips & advarsler

  • Til at fjerne eller flytte din muldvarp fælde, frigøre det fra sin position ved at placere en skruetrækker i mellem øverste og nederste løftestænger for fælden. Løft den øverste håndtag med skruetrækkeren indtil fjedrene forårsage kæben til at lukke under jorden. Trække den fælde, nu afvæbnet, op af jorden.
  • For at undgå skade, ikke fjerne fælden fra jorden, medmindre det er blevet afvæbnet og aldrig åbne kæberne af fælden helt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com