Muldvarp skadedyr fjernelse

July 8

Modermærker gravende dyr, som udmærke sig ved ødelægger din perfekt anlagt græsplæne med deres løber og muldvarp bakker. Muldvarpe tunnel under din værftet at finde larver og regnorme, der udgør hovedparten af deres kost. Selvom gnavere er et irritationsmoment, indikerer tilstedeværelsen af modermærker at din værftet er et sundt økosystem, ifølge University of Illinois forlængelse. At fjerne modermærker, og genvinde din plæne, kan være udfordrende med selv de bedste værktøjer.

At finde aktiv løber

De hævede tunneler, som du ser lige under overfladen af din plæne er kaldet kører. Muldvarpe bruge disse tunneller til at rejse fra sted til sted. Dybere tunneler bruges til gravende og nesting. For at afgøre, om en løbetur er aktiv, skal du bruge en pind til at stikke huller i flere hævet områder i en køre. Hvis hullerne er repareret inden for et par dage, køre stadig bliver brugt og er et område, du bør have som mål i dine bestræbelser på mole-fjernelse.

Lokkemad og fælder

Gift-snøret jordnødder eller frø kan placeres i en løbetur i et forsøg på at dræbe modermærker. Iowa State University udvidelse anbefaler ikke denne metode til fjernelse fordi modermærker tendens til at ignorere jordnødder eller andet forgiftet agn til fordel for regnorme, insekter og larver. Forgiftet agn kan blive syg eller dræbe vilde dyr eller kæledyr og bør anvendes med ekstrem forsigtighed.

Der findes flere typer muldvarp fælder på hjem forbedring og isenkræmmere. Forår og efterår er den bedste tid for fastsættelse af fælder, som følge af øget muldvarp aktivitet, selv om fælder kan indstilles helst du bemærker muldvarp aktivitet. Harpun og saks fælder dræber modermærker, så snart de træder en fælde. Harpun fælder er placeret i et løb, mens saks fælder er placeret direkte på sigt. Fælder skal kontrolleres dagligt. Erstatte fælden, når du fange en muldvarp, som det er sandsynligt, at mere end én af dyr, der bruger kører. Hvis en særlig smart muldvarpen lever under din græsplæne, kan det lære at undgå fælderne og oprette nye løber gennem din værftet, gør muldvarp fjernelse meget mere udfordrende.

Live fjernelse

Du kan fjerne modermærker uden at dræbe dem, hvis du har tid til overvågning af muldvarp. Når du opdager aktivitet under overfladen af plænen, bruge en skovl til hurtigt grave op muldvarpen. Muldvarpen kan derefter flyttes til et andet område langt fra din værftet---forudsat at du har tilladelse til at flytte muldvarpen til at spotte. Du kan også humant fælde en muldvarp ved at grave et hul i bunden af tunnelen og begrave en 3-pund kaffe kan, så toppen af dåsen er selv med i bunden af tunnelen. Dække toppen af hullet med et stykke krydsfiner. Når muldvarpen løber gennem tunnelen, det vil falde ind i kaffe kan og vil være i stand til at undslippe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com