Muldvarpe og Rose Bush rødder

December 5

Muldvarpe og Rose Bush rødder

At finde din præmie steg buske visnen tilsyneladende uden grund er sandsynligvis arbejdet på gravende pattedyr som modermærker. Muldvarpe for det meste spiser orme og insekter, men de spiser nogle gange rødderne af roser og andre planter, forårsager planterne visne og dø. Undgå yderligere skader til roser fra muldvarpe ved hjælp af fælder og andre naturlige metoder til kontrol.

Muldvarp beskrivelse

Modermærker er 7 tommer lange pattedyr, som for det meste bor under jorden. De hører til samme familie som flagermus og spidsmus, i modsætning til gnavere. Muldvarpe svømme næsten"" underjordisk ved hjælp af deres cylindrically-formet organer og store svømmehud fødder. Deres snuder er hårløse og deres ører er skjult af deres pels, som er brunlig grå i farve. Muldvarpe live i underjordiske huler og gøre tunneler, da de søger efter føde. Burrows er lavet i høj, tørre pletter i jorden, lige modermærker at søge efter mad i fugtig, kølig, skyggefulde jord. De er mest aktive i regnfulde sommermåneder, selvom de forbliver aktive hele året, da de ikke dvale. Syv arter af modermærker findes i USA.

Rose beskrivelse

Roser er en type af blomst tilhører familien Rosacea, hvoraf der findes over 100 arter med mange hybridsorter. Alle roser har tornede stængler og danne enten buske eller vinstokke. Roser er sarte blomster med en stærk floral duft og lyse kronblade, med størrelser varierende fra 1/4 tommer i diameter til 7 inches i diameter. Steg farver omfatter nuancer af rød, pink, orange, hvid og gul. Roser bliver bestøvet af bier og fugle, som er tiltrukket af roser via rosenblade. Efter bestøvning danne roser bær-lignende bælg kaldet hyben.

Muldvarpe og Rose Bush rødder

Muldvarpe angribe rosenbuske ved at spise deres rødder eller rive dem fra hinanden i deres søgen efter insekter og orme, der kan dræbe en rosenhækken. Hvis du kan trække en rosenhæk ren op af jorden med fleste af rødderne fjernes, du behandler gravende skadedyr. Muldvarpe kan også grave sig ned under jorden og udrydde rosenbuske helt. Små bakker eller gravhøje eller snavs angive en muldvarp eller gopher problem. Ganske enkelt skridt på bakkerne med din mund til at ødelægge disse måder at indgangen.

Muldvarp kontrolmetoder

Flere sorter af muldvarp fælder findes, og de kan anbefales som en af de mere effektive måder at kontrollere muldvarp befolkninger på din ejendom. En række muldvarp fælde er saks kæbe fælde, hvilke funktioner saks-lignende kæber at lukke omkring en muldvarp landingsbanen. Du kan placere mølpose i muldvarp baner som afskrækningsmidler, selvom du skal håndtere dem forsigtigt på grund af deres toksicitet. Dette gør mølpose en mindre miljøvenlig styre indstilling. Kemiske afskrækningsmidler, fumiganter og giftige stoffer kan skade jord, planter og grundvand og kan have lille effekt på din muldvarp problem. Prøv predator urin, såsom fox og vaskebjørn urin, omkring gravhøje og baner til at styre muldvarp problemer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com