Muligheder for at dække badeværelse vægge

September 8

Muligheder for at dække badeværelse vægge

Badeværelse vægge har nogle nødvendige krav, der ikke gælder muligvis for andre rum i huset. Den dækker valg skal være i stand til at stå op til varme, samt modstå skader forårsaget af fugt. Når man overvejer muligheder for vægbeklædning i badeværelset, Vær ikke genert over at blande forskellige materialer for at få et mere dekorativ effekt.

Maling

Maling er en overkommelig mulighed for de fleste badeværelse vægge og nemmeste at ændre, når du vokser trætte af det. Lakeringer bør være fugt-resistent og slidstærk nok til at modstå en hård skrubning, hvis væggen bliver beskidt. Når shopping, kig efter maling specielt fremstillet til brug i badeværelse betingelser. Selv om disse malinger er typisk dyrere, har de en længere levetid end andre typer af maling.

Flise

Flise er en fælles væg dækker i badeværelser på grund af dens modstandsdygtighed over for pletter og dens potentiale for at være den mest vandtæt væg dækker tilgængelige. Denne høj modstandsdygtighed over for fugt er kun sikret, når flisen er installeret korrekt. En anden årsag til populariteten af flise er den tilgængelig i en enorm vifte af farver, mønstre og finish. Flise kommer både glaserede og uglaserede; Du skal sørge for, at uglaseret flise er forseglet korrekt for at modstå fugt.

Vinyl tapet

Vinyl tapet er også tilgængelig i en bred vifte af farver, mønstre og teksturer. Det er en meget bedre valg til badeværelset end almindelige tapet, fordi det er mere holdbare. Kigge efter vinyl tapet, der er mærket som scrubbable eller vaskbare til mest effektiv brug i badeværelse betingelser. En anden ting at kigge efter, når du vælger denne form for tapet er, som har en vinyl dække lamineret til et stof opbakning i stedet for almindeligt papir.

Træpaneler

Træpaneler er en meget effektiv badeværelse væg der dækker når du vil oprette en varm atmosfære. Paneler er tilgængelig som pre sleben solid wainscoting, tunge og groove beaded bord, melamin-dukket plade og finerede krydsfiner. Paneler lavet af solidt bord og krydsfiner-backed finer skal være forseglet med en polyurethan belægning, der gør det vandtæt.

Glasblokke

Glasblokke er et godt alternativ til traditionelle vægge inde i badeværelset af flere grunde. Udseendet af glas-blok vægge tilføjer straks en følelse af stil til rummet. Glasblokke kan også give et mål for privatliv uden følelsen af at være omgivet af mure. Muligheder findes også for gennemsigtigheden af glasblokke. Ulempen ved glasblokke er at de kan være dyre og så bruges ofte bedre i mindre rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com