Multi-purpose fræsning & tømrerarbejde maskiner

January 9

Multi-purpose fræsning & tømrerarbejde maskiner

De fleste moderne træ butikker omfatter flere stykker af maskiner, hver designet til enkelte fræsning operationer. Et stort bord så features en fremtrædende plads i midten af workshoppen. Mindre maskiner, såsom boremaskine presser, radial arm Save, fræser og båndsave udfylde omkredsen af workshoppen, hver designet til brugerdefinerede processer. For woodworker med hverken de finansielle ressourcer eller plads til at bygge en stor butik, kan en kompakt multipurpose formaling maskine være den ideelle løsning.

Shopsmith Mark 7

Inden for kombinationen fræsemaskiner til tømrer- og træbearbejdning, anerkendt mest meget maskine er Shopsmith Mark 7, hvilke funktioner en bred vifte af tilbehør udviklet til en universal frame. Shopsmith tilpasser sig til bordrundsav, Båndsavens og drejebænk processer ved blot at ændre et par tilbehør. Indført i 1953, pralede Shopsmith Mark V 5-i-1 træbearbejdning maskine fem individuelle processer. Den opgraderede Mark 7 kan udføre følgende fræsning programmer: en bordrundsav, vandret kedeligt, en disk sander, en drejebænk, Boremaskinen, router og fræser applikationer.

Grizzly udstyr selskab

Grizzly maskiner virksomheden importerer træbearbejdning udstyr. Mens de fleste af deres kombination maskiner er designet til træ arbejde, kan virksomhedens bænk top boret og mill udstyr forme både metal og træ. Værktøjsfunktioner en mikro justering og fræsning platform, samt en multi-Speed bore hovedet, som kan byttes ud med en hårdmetal-tippes flyve cutter for forme processer. Maskinen er meget stille, når man sammenligner med andre importeret udstyr, og er et økonomisk alternativ for butikker med begrænset gulvplads.

CNC fræsning maskiner

Specifikke for metal fræsning industri, CNC-bearbejdningsmaskiner skåret stål i færdige specielt konstruerede dele for enhver industri. CNC fræsning maskiner kan udføre drejebænk, skæring, boring og polering applikationer. På grund af deres størrelse og pris findes CNC fræsning maskiner oftest i industrielle indstillinger.

Bærbare fræsemaskiner

Udtrykket "bærbare formaling maskine" bør ikke forveksles med et stykke udstyr, som kunne blive kastet i en værktøjskasse eller taget fra kabinettet for en eftermiddag DIY projekt. Bærbare fræsemaskiner er store enheder anvendes til overfladen, mill, eller klippe tråde på rør installeret i store industrielle anlæg. For eksempel, skal installeret rør og fittings på en industriel kraftværk rengøres og dukket op igen med jævne mellemrum. En bærbar formaling maskine tillægger den installerede pipe til at udføre den nødvendige proces.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com