Multipurpose soveværelse idéer

October 16

Multipurpose soveværelse idéer

I boliger og lejligheder hvor rummet er en præmie, skal visse værelser bruges til mere end ét formål. Dit soveværelse, for eksempel kan tjene dobbelt roller. Frigøre så meget plads som muligt ved at placere alle Soveværelsesmøbler på den ene side af rummet; så i den tilgængelige plads, prøv en af et vilkårligt antal kreativ multipurpose ideer.

Arbejde

Har et kontor i dit soveværelse. Nøje overveje størrelsen. I stedet for en stor, rum-hogging skrivebord, prøv en mindre enhed eller en designet til at passe pænt i en krog. I stedet for en stor arkivskab til opbevaring, installere vægmonterede hylder over skrivebordet. Og hvis den ledige plads er meget begrænset, i stedet for en traditionel kontorstol, bruge en, der kan foldes og lænede sig ud af vejen mod en mur når det ikke er i brug.

Fitness

Oprette et lille hjem gym i den ekstra plads i soveværelset. Holde rummet fra at blive alt for overfyldt ved hjælp af kun et stykke udstyr, noget, der giver en grundig træning, f.eks et løbebånd, motionscykel eller romaskine. Eller forlade rummet åbne, så du kan arbejde langs med aerob eller yoga videoer. Bringe i en lille tabel, hvor du kan stable håndklæder eller holde din vandflaske og overveje at installere eller at bringe i et gulv til loft spejl.

Tidsfordriv

Hvis der er en hobby, som du nyder, oprette et håndværk område i dit soveværelse. Bringe i hylder eller en bogreol, hvor du kan holde kurve og beholdere med alt hvad du behøver til din hobby, uanset om det samling miniature antikke biler og sejlbåde, male, scrapbooking eller at sammensætte puslespil. For eksempel, hvis du kan lide at sy, stock din craft plads med alt hvad du behøver: nåle, pincushions, stof, tråd og mønster bøger.

Sikker opbevaring

Hvis din garderobe er utilstrækkelig, kan du bruge ekstra soveværelse rummet som opbevaring. Købe et par stabelbare hylde stativer eller tøj stativer, som du kan købe billigt på et hjem forsyning eller stormagasin, til at gemme alle dine overløb elementer: sko, vinter frakker og støvler, sportsudstyr, bagage, tæpper og punge. Luk den interimistiske skab ud fra resten af soveværelset ved at skjule det bag en rumdeler, såsom en sammenfoldelig skærm eller en hængende gardin.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com