Mur udsmykning idéer

January 14

Mur udsmykning idéer

En mur er en attraktiv arkitektonisk funktion i ethvert hjem eller lejlighed. Ofte findes i urban loftslejligheder, tilføje eksponerede murstensvægge en følelse af varme og tekstur til en plads. Boligejere og indretningsarkitekter har flere muligheder, når du udformer murstensvægge, herunder maleri på væggen, hængende prydgenstande og tilføje en mantel.

Male væggen

En fælles udsmykning idé til murede vægge er farvet maling. I stedet for at holde den almindeligt udsatte mursten, vælger mange husejere og designere at male deres væg en bestemt farve til at matche rummet farveskema. Husejere har mulighed for at vælge den samme maling farve, som de brugte hele resten af rummet eller vælge en anden farve, gøre mursten en accent væg. Uanset hvad, de malede mursten giver et kig af tekstur og dybde i rummet.

For en mere individualiseret udseende vælger nogle at male et vægmaleri på deres udsatte mur, som er en interessant måde at dekorere og skabe kunst på en mur. Vægmalerier er favoritter i børneværelset, da de giver en farverig omdrejningspunkt for dreng eller pige.

Hænge dekorative elementer

En enkel måde at designe en udsatte mur er at hænge dekorative elementer. Murstensvægge, selv om texturally forskellige, behandles det samme som almindelige gips vægge. Den eneste forskel er, at husejere og designere skal bruge konkrete skruer til at sikre, at varerne er ordentligt sikret. Husejere og designere kan dekorere en mur ved hængning spejle, illustrationer og billedrammer. De kan også vedhæfte dekorative hylder på væggen og placere elementer såsom billedrammer eller stearinlys på hylderne. En mur med dekorative elementer på det skaber en fokal spot og føjer tekstur i rummet.

Tilføje en Mantel

En anden mulighed for brick vægdekoration er en mantel. Hvis mur har en pejs, henleder en gorgeous mantel opmærksomheden på området. Hvis der er ingen pejs, kan en mantel tjene som en slags kunst skærm på væggen. Husejere og designere kan også bruge kappen til at dekorere, placere stearinlys, billedrammer eller planter på hylden. Mantel tilføjet til mur skal matche ordningen design af rummet. For eksempel, hvis rummet er designet i en moderne stil, er et simpelt træ mantel en god mulighed. Hvis udformningen af rum er mere traditionelle, fungerer en sten eller marmor mantel godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com