Murphy Bed projekter

March 25

William L. Murphy lavet den første Murphy bed, og han ansøgt om patent i 1900. Han boede i en etværelses lejlighed og ville have gæster i en uncramped og overskueligt miljø. Den grundlæggende struktur for en Murphy bed er forholdsvis enkel. Hvis du har et solidt kendskab til byggeri, kan du foretage en række dit eget Murphy bed-relaterede projekter.

Murphy Bed og reoler

Dette projekt giver den ekstra plads i dit hus har en dobbelt funktion. Det kan fungere som et kontor eller bibliotek og også en ekstra plads til gæsterne. Dette design består af en reol på begge sider af et foldet op Murphy bed. Reoler og sengen har samme dybde, så når du hæver Murphy bed, det glider på plads problemfrit mellem de to reoler. Bed rum ligner et nøgne træ panel i midten af to reoler. Dette vil holde dit kontor derhjemme søger professionel eller dit hjem bibliotek søger akademisk og intellektuel.

Vandrette Murphy Bed

Oprette en horisontal Murphy bed, hvis du ønsker at sætte sengen i et rum med lofter for lavt til at rumme den sædvanlige fold. Opbygge en ramme af de korrekte dimensioner og tilføje en rullende eller hængsel-lignende hardware for at tillade bed at folde og udfolde. Du kan forbinde rammen til en reol eller garderobe til at oprette et underholdningscenter, der gør en ret vinkel, eller til afsnittet off plads i en given plads.

Garderobe-front Murphy Bed

Et stort garderobeskab-front Murphy bed tillader dig at tilføje en seng til alle rum i dit hus; sengen vil simpelthen maske selve som stort stykke af møbler. Bygge rammen og hængsler til en traditionel Murphy bed, derefter konstruere en facade, der lægger til bunden af sengen. Det ligner fordørene af antikke klædeskab. Du kan vedhæfte træplader med klassiske udskæringer og bejdse dem nogen skygge du indkvartering. Du kan bygge flere Murphy senge side om side på denne måde, hvis din husstand har ofte flere gæster. Bygge sager, skabe og hylder langs Murphy senge, så dine gæster har out-of-the-way steder at gemme deres ting.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com