Murray plæneklipper fejlfinding

January 5

Murray plæneklippere er simple maskiner ved hjælp af en lille motor. Mennesker med grundlæggende viden om små motorer er i stand til at reparere mange problemer, der opstår med en græsslåmaskine. Motorproblemer er et af de vigtigste spørgsmål, som dukker op; problemer med skære knive er en tæt andenplads. At vide, hvad spor til at kigge efter, når fejlfinding din Murray plæneklipper vil hjælpe dig med at afgøre, hvad problemet er og hvordan man kan lave det.

Instruktioner

Motoren ikke fungerer korrekt

•Åbn gas cap og kig inde. Hvis tanken er tom, fylde det med ren gas. Trykke på knappen prime et par gange og trække start ledningen.

•Træk spark plug wire fra spids af tændrøret. Kig over tændrøret om det er beskidt. Ren beskidt tændrør med en stålbørste eller erstatte dem. Hvis tændrøret vises våd, tør den af med en klud og trække igangsætter ledning et par gange. Sætte tændrøret tilbage i plæneklipperen. Angiv afstanden til 0,03 og skubbe ledningen over spidsen.

•Wheel Murray plæneklipper til en hård overflade, da det er vanskeligt at starte motoren i højt græs. Squeeze stop løftestang af håndtaget hele vejen i når starte plæneklipperen. Fortsætte med at presse den i hele tiden, mens du klippe græsset.

•Tip Murray plæneklipper på sin side, med karburatoren opad. Spray fra undersiden af plæneklipperen boliger med en haveslange. Stå plæneklipperen tilbage op og sprøjte ud over toppen af plæneklipperen boliger. Fast på græs og snavs forårsager kniven til stick, der påvirker motorens tomgangshastighed.

Græs ikke skære ordentligt

•Tip Murray plæneklipper på sin side, med karburatoren opad. Bruge en skruenøgle til at fjerne bolten sikring kniven til plæneklipperen boliger. Skub kniven off klinge adapter. Inspicere bladet for slid eller skader. Udskifte kniven beskadiget.

•Sæt kniven på en balancering kegle. Hvis ene ende af vingen synker lavere end anden enden, indgive den tungere ende med en metal fil indtil klingen er niveau. Fil kun kanten af den kniv, der skærer græsset, og arbejde ned kant.

•Juster højden på hvert hjul. Trække fanen, beliggende ved siden af hjulet, ud af slidsen. Flytte det enten frem eller tilbage, afhængig af hvis du ønsker at hæve eller sænke højden af græsset. Nogle Murray plæneklippere har en bolt sikring hjul til huset. Fjern denne bolten med en skruenøgle og flytte rattet enten op eller ned langs siden af huset. Alle hjul skal være i samme højde.

Tips & advarsler

  • Kniven er skarp; før behandling, Pak det ind i et håndklæde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com