Mursten muligheder for Farm huse

June 3

Mursten er en mulighed for ethvert hjem, især en bondegård. De samme regler gælder for indmuring en bondegård, som gælder for alle andre hjem. Du har brug for en god væg base til at fastgøre mursten--enten krydsfiner eller OSB (orienteret strand board). Du har brug for en god sidefod som at sætte mursten, og væggen indramning, der danner knogler af farm house bør være fast uden rot. Ikke desto mindre er muligheder for bricking et stuehus mange når det kommer til form og funktion.

Stick-on mursten

En mulighed, der vil spare dig besværet med at hælde en sidefod er at anvende stick-on mursten. Disse er dybest set almindelige mursten, der har haft tre fjerdedele af mursten skåret væk for at muliggøre stikker de finerede mursten på en væg - helst en foret med cement backer board. Bruge konstruktion lim eller udvendige thinset til at anvende disse mursten finér. Vedhæfte dem i en regelmæssig kører bond mønster. En kørende bond mønster er en, der vakler mursten leddene, således at i slutningen af en mursten afregner i midten af det nedenfor. Brug en injektionsmørtel taske til at anvende mørtel i fugerne af mursten efter mursten har oprettet. Strike mursten leddene med fælles angriber.

Footings

Hvis du gerne vil installere hele mursten--skal ikke finer-- så du bruge en sidefod. Sidefoden kan være gravet omkring eksisterende fundamentet for din gård. Det skal være 12 tommer bred, otte til 12 inches dyb, og styrkes med vandrette armeringsjern. Sørg for at footings er niveau og firkantet gård hus vægge.

Farm hus væg

Stuehus væggene skal være solid og robust, hvilket betyder ingen rådne eller skader bør findes i væggene. Træbeklædningen skal være massivt træ, som skød sidespor, krydsfiner eller OSB. Du skal bruge sidespor til at være fast for at fastgøre mursten på væggen med væggen bånd.

Mursten typer

Indstillinger af mursten til din gård varierer. Du kan købe kongen, dronningen og regelmæssig størrelse mursten. Alle er muligheder. Vælg mursten, der er robust eller gammel i udseende. Dette vil føje til tema af stuehus landlige omgivelser. Nogle andre indstilling, som du måske overveje er at smøre i ansigtet af dine mursten med mørtel eller forlade mast mørtelfuger på plads--kører ud af leddene. Disse funktioner vil tilføje til rustik farm house udseende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com