Mursten pejs fjernelse

October 2

Mursten pejs fjernelse er en kedelig opgave der kræver meget fysisk anstrengelse. Ekstrem forsigtighed er nødvendig på grund af eventuel personskade eller skade i hjemmet. Folk fjerne pejse, fordi de sjældent bruger dem, eller de ønsker at ombygge hjemmet og bruge pladsen til pejsen på en anden måde. Folk at fjerne pejse bør grundigt undersøge projektet før begyndelsen.

Bygningsingeniør

Folk uerfarne med hjem remodeling projekter skal ansætte en bygningsingeniør til at vurdere fordele og ulemper ved at fjerne pejsen. Ingeniør bestemmer om pejsen er knyttet til nøglen strukturel støtte bjælker eller stillinger. Beskadige en vigtig støtte post kan forårsage skade på en væg eller loft gør projektet meget vanskeligere. Hjem forbedring butikker tilbyde henvisninger for strukturelle ingeniører.

Værktøjer

At fjerne murstenene kræver nedrivning værktøjer. Flat-guldrandede og spidse mejsler kan være nødvendigt. Besøg værktøj udlejnings afdeling på et hjem forbedring butik under planlægningen af projektet. En værktøj degnen kan anbefale de rigtige værktøjer, herunder powered nedrivning hamre. Spørg degnen at demonstrere brugen af nedrivning hammer og mejsler. Leje et stillads med gelaender og stabilt gulv. Stilladser kan du arbejde sikkert flere fødderne over gulvet.

Proces

Fjern mursten startende fra pejsens top. Det er en simpel proces fra der, som du fjerner en mursten ad gangen ved hjælp af mejsel og nedrivning hammer hvis nødvendigt. Målet er at fjerne murstenene uden at beskadige væggene, lofter eller mursten selv. Det betyder, at arbejder langsomt og sikkert. Stable klodser på skafottet, indtil du har en lille bunke. Derefter sænke dem til gulvet ved hjælp af en spand med et reb fastgjort. Fjerne alle mursten i og omkring pejsen, mens nøje at overholde eventuelle advarsler af de strukturelle ingeniør. Nogle mindre skader er uundgåelige, fordi mursten pejs normalt er designet til permanens.

Færdiggørelse

Remodel området, når du fjerner alle murstenene. Endnu et besøg fra den bygningsingeniør bekræfter, at ingen strukturelle understøtter blev skadet under fjernelse. Når teknikeren afmønstrer på fjernelse, rådføre sig med hjem remodeling og interiør design specialister til at afslutte projektet, eller gøre det selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com